Sammen for klubben.
    
For byen. For altid

OB-SIF - Klar til VIP årsafslutning 2017 – For Klubben & For Byen

Sponsorinformation |4. december 2017 |

Kære Samarbejdspartner

Vi ser meget frem til at runde året af i VIP’en sammen med jer, når vores allesammens OB skal i kamp for sidste gang i 2017.

I løbet af året har vi været igennem nye tiltag som Social Dining, fredagsbar og senest Audi Shuttle. Den 10. december håber vi, at I vil tage lige så godt i mod vores fælles VIP-årsafslutning 2017, hvor spisningen denne gang ligger efter kampen.

VIP-årsafslutning 2017 efter kampen
Her inviterer vi til fælles VIP-årsafslutning 2017, hvor dagen - foruden en spændende ALKA Superliga-kamp - også byder på en række indlæg, hvor vi sammen tager et kig tilbage i 2017, og tager alt det bedste med os ind i 2018. Og mon ikke vi også finder plads til en lille julekonkurrence?

Du kan derfor med fordel tage dine gæster med til denne udvidede VIP-oplevelse, hvor vi har vendt programmet for dagen lidt på hovedet, og starter med kampen for derefter at slutte året af sammen.

Slog sidste års rekord - Tak for støtten!
Vi vil også gerne takke nedenstående samarbejdspartnere, der var med til at slå sidste års indsamling til fordel for Danske Hospitalsklovne:

JDE Professional, Söderberg & Partners, Calwin, KiMs, Outforce, Amstrup & Baggesen Entreprise, AV Center og Kemp & Lauritzen.

SAMMEN FOR KLUBBEN. FOR BYEN. FOR ALTID.
#MitOB

Stribede hilsner
Claus Madsen
SalgschefSkrevet af Claus Madsen