Log ind

OB siger farvel til fem spillere

Nyt fra OB |24. maj 2012 |
(Foto: Anja Ankerstjerne)

OB siger efter denne sæson farvel til fem spillere, der alle har kontraktudløb, og som ikke får forlænget deres aftaler med OB. Det drejer sig om Stefan Wessels, Oliver Larsen, Bernard Mendy, Daniel Krog og Eric Djemba-Djemba. Fem spillere, der alle har ydet en stor indsats i OB på hver deres måde.

Stefan Wessels kom til OB i januar 2011 og fik en forrygende start i OB-målet. Efter en mindre god periode i efteråret 2011 har Stefan Wessels i foråret 2012 vist stor styrke, og han efterlader et stærkt indtryk i OB, hvor det er blevet til 44 kampe.

Eric Djemba-Djemba kom til OB i sommeren 2008 og i sine fire sæsoner i den stribede trøje, har Djemba-Djemba været en af Superligaens markante profiler. Midtbanespilleren fra Cameroun er noteret for 128 kampe og fire scoringer.

Bernard Mendy kom til OB i marts 2011 og efter en periode, hvor franskmanden skulle finde formen, har han vist flere eksempler på sin eksplosive hurtighed på kanterne. Mendy nåede at spille 50 kampe for OB, hvor det også blev til to scoringer.

Tre profiler forlader OB
- De tre udenlandske spillere, vi siger farvel til, har alle bidraget med en kæmpe professionalisme i OB. Djemba-Djemba har i store perioder spillet på et niveau, der er højere, end hvad man ellers ser i Superligaen, og han har været en vigtig brik på OB’s hold i de seneste fire sæsoner. Bernard Mendy havde ikke spillet en gældende kamp længe, da han til klubben i 2011, men han arbejdede hårdt for at komme i form, og han har leveret mange gode kampe for os. Stefan Wessels startede godt, og efter hans mindre gode periode i efteråret har han vist en utrolig viljestyrke og vist sig fra sin bedste side i dette forår. Det vidner om en enorm moral og styrke, siger Poul Hansen.

Også to af truppens unge spillere har kontraktudløb til sommer, og både Oliver Larsen og Daniel Krog skal se sig om efter nye udfordringer, hvor den kan videreudvikle deres tydelige talent. Oliver Larsen blev rykket op i Superligatruppen i sommeren 2011. Den unge defensivspiller er noteret for seks kampe i OB-trøjen, mens målmandstalentet Daniel Krog, der vendte tilbage til OB fra Otterup i sommeren 2011, endnu har sin debut til gode.

Dygtige talenter med stort potentiale
- Både Oliver og Daniel har udviklet sig meget i det forgangne år, hvor de for første gang har været fuldtidsprofessionelle. Oliver har fået en håndfuld kampe, og her har han leveret glimrende. Udsigten til den faste spilletid, som er nødvendig for at han tager de næste store skridt i sin udvikling, er stadig lang hos os, og derfor har vi vurderet, at det er bedst for Oliver at fortsætte et andet sted. Daniel er stadig en meget ung målmand med fremtiden foran sig. Også han har brug for fast spilletid, og jeg er overbevist om, at de begge har potentialet til at nå langt. Og hvem ved, måske vender de tilbage til OB om et par år, hvis alting passer sammen til den tid, siger Poul Hansen.

I de kommende uger og måneder skal sportsdirektøren have truppen til den kommende sæson på plads, og der er allerede gjort et stort og grundigt forarbejde.

- Det er to dygtige og hårdtarbejdende talenter og tre top-professionelle spillere, vi siger farvel til. Vi er ved at bygge et nyt hold op, og her vurderer vi, at vi har brug for nogle andre typer på de enkelte positioner. Vi har arbejdet længe på at finde de nye profiler, der skal være en del af truppen i de kommende sæsoner, og vi håber at have så mange af dem som muligt på plads, når vi starter træningen op til den nye sæson i midten af juni, slutter Poul Hansen.

OB takker de fem spillere for deres indsats i klubben.


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd