Log ind

OB sikrer sig norsk målmand

Pressemeddelelse |13. november 2009 |
OB har i dag skrevet kontrakt med den norske målmand Alexander Lund Hansen fra Tippeligaklubben Rosenborg. Alexander Lund Hansen tiltræder på en 3-årig kontrakt den 1. januar 2010.

Målmanden er ikke et nyt bekendtskab for OB. Han har tidligere været på besøg i klubben, hvor han trænede med SAS Ligatruppen, og under dette ophold gjorde han det så godt, at OB nu har besluttet at købe ham fra de norske mestre.

Besøget i Odense for et par måneder siden var i øvrigt ikke OB og Alexander Lund Hansens første møde. Målmanden vogtede buret for Rosenborg, da de to klubber mødtes i en ganske målrig affære i Odense i Royal League i november 2006.

Alexander Lund Hansen er 27 år (født 6. oktober 1982). Han er 197 cm høj og vejer 89 kg. Han har været tilknyttet Rosenborg siden han blev junior i 2001. Foruden Rosenborg har han spillet for Fredrikstad, Nardo og Åfjord.

OB’s direktør Kim Brink knytter denne kommentar til tilgangen af den norske målmand:

- Alexander Lund Hansen er en talentfuld målmand. Han var til prøvetræning hos os tidligere på sæsonen. Da imponerede han os og især målmandstræner Tom Sterobo, og det er på baggrund af dette, at vi har skrevet kontrakt med ham. Vi glæder os til at indlede samarbejdet med Alexander efter juleferien, udtaler Kim Brink.


Skrevet af Asger Torning

EmediateAd