Log ind

OB skifter assistent til sommer

Nyt fra OB |23. februar 2018 |
(Foto: Morten Wamsler / OB)

Når forårssæsonen slutter, udløber assistenttræner John Bredals kontrakt med OB. Da kontrakten ikke bliver forlænget, betyder det, at OB efter sidste kamp i sæsonen kan takke John Bredal for tre års godt arbejde.

- John har lagt mange kræfter i sit arbejde, og vi har været rigtig glade for samarbejdet med ham. Han har været en dygtig og engageret assistent for Kent Nielsen, og vi er overbeviste om, at de mange kompetencer og den passion, John har for fodbold, vil give ham nye interessante muligheder fremover, siger sportsdirektør Jesper Hansen.

- Udover Johns engagement og fokuserede indsats på træningsbanerne og i taktiklokalet, har han har været med til at øge opmærksomheden på vores reservehold, og både med gode resultater og nogle fine procedurer omkring kampene, har han været med til at gøre kampene til nogle, hvor de deltagende spillere kommer så tæt på liga-oplevelsen, som det er muligt. Det betyder, at Reserveligaen er en mulighed for at vise sig frem - og ikke en irriterende konsekvens af, at man ikke spillede fuld tid på førsteholdet. Det er et fundament, han kan være stolt over at give videre til sin afløser, og det er afgjort et fokus, vi vil fortsætte fremover, siger Jesper Hansen.

- Uanset at vi er meget tilfredse med Johns arbejde, så har vi vurderet, at vi som klub og trup vil have godt af at få nogle nye øjne på den måde, vi gør tingene på. Vi tror på, at et skifte på assistenttrænerposten kan være med til at fortsætte den dynamik, vi har oplevet i vores udvikling de seneste sæsoner. Tidspunktet er desuden godt for os som klub, fordi det betyder, at en ny assistenttræner kommer ind i et trænerteam, der har fundet sig godt tilrette i klubben, og som således kan sikre, at der i det samlede trænerteam vil være den kontinuitet, der sammen med nye inputs og idéer, er vigtig for, at vi lykkes på sigt.

Hvem der bliver ny assistenttræner i OB fra sommer, ligger endnu ikke fast.


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd