Log ind

OB skriver kontrakt med Kenneth Zohore

Nyt fra OB |3. februar 2015 |

OB har skrevet kontrakt Kenneth Zohore, der mandag blev løst fra sin kontrakt i italienske Fiorentina. Aftalen gælder frem til 30. juni 2015, og den fysisk stærke angriber er klar for OB med øjeblikkelig virkning.

Kenneth Zohore fik sin fodboldopvækst i København, inden han i 2012 skiftede til italienske Fiorentina. Her har han været udlejet til først Brøndby og senest til svenske IFK Gøteborg, hvor han fik scoret to gange i fem optrædender i efterår.

- Kenneth er en spiller med en fantastisk fysik. Han er stadig kun 21 år gammel men har allerede prøvet en masse i sin karriere. Med en U21-slutrunde til sommer er han stærkt motiveret for at vise, at han skal være med i den danske trup, og vi glæder os til, at OB får glæde og gavn af den energi og af den fysik, han altid er garant for at levere. Vi ser ham som en spiller, der giver os nogle nye spændende offensive muligheder, siger sportsdirektør Jesper Hansen.

Kenneth Zohore ser frem til et forår, hvor han sætter næsen op efter at vise, at han skal være med fra start hver gang, og derigennem kan hjælpe OB fremad i tabellen. Samtidig håber han at kunne bygge videre på sin flotte landsholdsstatistik, der indtil nu tæller 51 ungdomslandskampe og 23 mål.

- Jeg er glad for at kunne starte forfra efter en kontrakt i Italien, hvor jeg følte mig lidt låst. Jeg glæder mig til at komme til en klub, som jeg tror passer godt til min spillestil og mine styrker i forhold til hurtighed, fysisk styrke og gode dybdeløb. Vi har skrevet for et halvt år til at starte med, så vi kan se hinanden godt an, og for mit vedkommende bliver det godt at komme til en god klub, som jeg forhåbentlig kan hjælpe fremad i tabellen. Og så håber jeg selvfølgelig at spille mig til en plads ved sommerens U21 EM, som er et stort mål for mig, siger Kenneth Zohore.

Kenneth Zohore kommer i OB til at spille med trøje nr. 25.

FAKTA:
Navn: Kenneth Zohore
Fødselsdato: 31. januar 1994
Højde: 188 cm.
Postition: Angriber
Trøjenr.: 25
Tidligere klubber: FCK, Fiorentina, Brøndby, IFK Gøteborg.


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd