Log ind

OB skriver kontrakt med Lucas Jensen

Nyt fra OB |17. januar 2014 |
Lucas Jensen (i midten) i Viborg-trøje. (Foto: Erik Kempf)

OB har skrevet en fireårig kontrakt med den 19-årige kantspiller Lucas Jensen. Han skifter til OB pr. 01.07.2014, hvor hans kontrakt med Viborg FF udløber.

Lucas Jensen debuterede allerede for Viborg som 17-årig og har repræsenteret Danmark på både U18, U19 og U20-landsholdene.

- Lucas er et stort talent, som vi glæder os til at se i den stribede trøje. Hans foretrukne position er på højrekanten, men han har også spillet både centralt og på venstrekanten. Han har en god kombination af fysisk styrke og hurtighed, og det gør ham til en gennembrudsstærk spiller med mange offensive kvaliteter, siger OB's sportsdirektør Jesper Hansen.

Lucas Jensen kommer fra Holstebro og har i de seneste år udviklet sit talent på Viborgs talentakademi. Han glæder sig til at fortsætte udviklingen i Odense.

- Det føles på mange måder som det helt rigtige for mig at fortsætte karrieren i OB. Jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben og folkene omkring den, og OB’s måde at gribe tingene an på matcher de ting, som jeg lægger vægt på. Jeg har været rigtig glad for at være i Viborg, og jeg vil selvfølgelig koncentrere mig hundrede procent om Viborg gennem hele foråret. Det har altid betydet meget for mig, at jeg kan holde fokus og tage udfordringerne én af gangen. Så i foråret er det Viborg, der fylder alt, og så kan jeg fokusere på de spændende udfordringer, der venter mig i OB, når forårssæsonen er slut, siger Lucas Jensen.

Lucas Jensen har til trods for sin unge alder optrådt flere end 50 gange for Viborgs førstehold, og i denne sæson er det blevet til 16 kampe i Superligaen – heraf 13 fra start.

Fakta
Navn: Lucas Tomas Jensen
Position: Midtbane
Fødselsdato: 08.10.1994
Højde: 184 cm.
Vægt: 75 kg.
Tidligere klubber: Holstebro, Viborg FF
Landskampe: 16 U-landskampe på U18, U19 og U20.


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd