Log ind

OB skriver kontrakt med Tore Reginiussen

Nyt fra OB |13. juni 2011 |

OB har købt den 25-årige nordmand, Tore Reginiussen, i tyske Schalke 04. Kontrakten gælder i tre år og har udløb 30. juni 2014.

Tore Reginiussen har sine spidskompetencer som midterforsvarer, men han kan også spille på den centrale midtbane. Han spillede sine første seniorår i norske Tromsø, og med otte optrædender på det norske A-landshold var Reginiussen i denne periode blandt de mest spændende yngre norske spillere. Det medførte interesse fra en lang række klubber i de største europæiske ligaer, og i januar 2010 skrev Reginiussen kontrakt med tyske Schalke 04.

Opholdet i Tyskland blev ødelagt af skadesproblemer, der også medvirkede til, at et lejeophold i italienske Lecce faldt mindre heldigt ud. I foråret 2011 har 187 cm. høje Reginiussen været tilbage i norske Tromsø, og her har han på en lejeaftale efterhånden spillet sig tilbage i stor form, og her har han vist, at han stadig formår at få en masse ud af det uomtvistelige talent, han besidder.

- Vi er glade for, at det er lykkedes at hente Tore Reginiussen til OB. Han er en spiller med et enormt potentiale. Han fik sidste år spoleret af skader, men han er helt ovre problemer, og han har leveret stærkt i Tromsø i foråret. Han er en atletisk og stærk spiller, der samtidig har et solidt overblik og en fremragende og rolig attitude i sin tilgang til spillet, så vi glæder os meget over, at vi kan gøre brug af hans kvaliteter i den kommende kontraktperiode, siger adm. direktør Thomas Christensen.

- Jeg er kommet til OB for at spille med helt fremme i ligaen. Der er stor konkurrence i toppen, men jeg tror, at vi har potentialet til at få endnu en god sæson. Der skal være store forventninger til en klub som OB, hvor der er en fast målsætning om at være i toppen – og på sigt komme helt til tops, siger Tore Reginiussen, der føler sig godt tilpas med OB’s værdier.

- OB har nogle stærke værdier om ydmyghed og hårdt arbejde, og det er værdier, som jeg sætter højt både som person og på banen. Personligt håber jeg at præstere på højeste niveau, når jeg får muligheden på holdet, og jeg glæder mig til at komme i gang i Odense.

Tore Reginiussen er i juni tilknyttet norske Tromsø på en lejeaftale, og han vil således støde til OB-truppen 1. juli, når den indeværende lejeaftale udløber. Han kommer i OB til at optræde med trøjenummer 8. 


FAKTA

Navn: Tore Reginiussen
Fødselsdato: 10.04.1986
Nationalitet: Norsk
Position: Forsvar
Højde: 187 cm.
Vægt: 80 kg.
Antal landskampe: 8 A-landskampe, 22 U-landskampe
Tidl. klubber: Alta, Schalke 04, Lecce, Tromsø.


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd