Log ind

OB skriver kontrakt med Bernard Mendy

Nyt fra OB |9. februar 2011 |

OB har i dag forstærket truppen med den tidligere franske landsholdsspiller Bernard Mendy, der skifter på en fri transfer. Bernard Mendy har skrevet under på en kontrakt, der gælder i 1½ år, og som således udløber 30. juni 2012.

Den 29-årige franskmand har senest spillet i den engelske Premier League i to sæsoner for Hull City, hvor han blev betegnet som en af de bærende spillere, inden han blev løst fra kontrakten i forbindelse med klubbens nedrykning fra den bedste række i sommeren 2010.

Bernard Mendy kan udfylde stort set alle pladser i højre side af banen, og han kan således både benyttes som højre back og højre kant. Han fik sin fodboldopdragelse i franske Caen, hvorfra karrieren fortsatte i Paris Saint Germain med et lejeophold i engelske Bolton, og senest optrådte han 49 gange for Hull City FC fra 2008 til 2010.

Siden kontrakten med Hull City blev ophævet, har Mendy ikke været tilknyttet nogen klub, men formmæssigt har han holdt sig stærk, og hans kendetegn som værende en lynhurtig og offensivt indstillet spiller, er stadig intakte, og der er al mulig grund til at tro, at han kan blive en af de helt store profiler i Superligaen.

- Bernard Mendy har en rutine og erfaring, der gør ham til en spiller, der straks vil kunne forstærke vores trup. Han er hurtig og gennembrudsstærk og garant for en dynamisk og hårdtarbejdende spillestil. Selvom han har været uden klub i et stykke tid, har han trænet i Caen i Frankrig, så det er en spiller, der er fit for fight, der tilslutter sig vores trup, og som vi forventer, vil blive en profil, siger direktør Thomas Christensen.

OB’s nye spiller er med, når OB spiller træningskamp mod FC Vestsjælland onsdag klokken 15. Han kommer til at spille med nr. 22 på den stribede trøje.

FAKTA
Navn:                           Bernard Mendy
Fødselsdato:                 20.08.1981

Højde:                          178 cm.
Trøjenr.:                       22
Nationalitet:                  Fransk
Landskampe:                4 A-landskampe
Position:                       Forsvar/Midtbane

Tidl. klubber :                
1998-2000: Caen (34 kampe/2 mål)
2000-2008: Paris Saint Germain (134/1)
2002-2003: Bolton (21/0)
2008­-2010: Hull City (49/2)


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd