Log ind

OB skriver kontrakt med Nicolai Skøtt

Nyt fra U17 |17. marts 2017 |

OB har skrevet kontrakt med den 16-årige midtbanespiller Nicolai Skøtt. Aftalen løber frem til sommeren 2019, og det er naturligvis både en glad klub og en glad spiller, der nu har papirer på hinanden. Nicolai Skøtt spiller normalt på højre midtbane, og ifølge cheftræner Anders Skjoldemose er Nicolai Skøtt en spændende offensivspiller.

- Nicolai er en spændende spiller med store offensive kvaliteter. Specielt hans 1 mod 1 offensiv er en spidskompetence for ham, hvor han med sin fart og kreativitet ofte sætter sin direkte modstander af. Han har endvidere udviklet sine offensive indlæg, og derfor ses han ofte i oplæggerens rolle. Nicolai har en meget ydmyg tilgang til sit talent, og han giver sig altid fuldt ud både til træning og kamp. Vi skal stadig udvikle på hans spil i mellemrummet, så han som kantspiller også kan blive en trussel, når han trækker ind i banen, men det har vi fokus på i det daglige, fortæller Anders Skjoldemose, der til daglig er træner for Nicolai Skøtt på OBs U17-hold.

Hovedpersonen selv er også glad for kontrakten i OB. Han har kun været i klubben i et halvt år, men han føler allerede, at han har udviklet sig – derfor glæder han sig til de næste par år i klubben.

- Jeg har kun været her i et halvt år, siden jeg kom fra Næsby, og jeg har udviklet mig meget til den positive side. Jeg tænker, at jeg i de to år i OB kan udvikle mig endnu mere, og jeg føler, at OB er en god klub for mig, siger Nicolai Skøtt, inden han fortæller lidt om holdkammeraterne.

- De er helt fantastiske! Jeg elsker at komme ned i klubben hver eneste dag og hilse på dem og snakke med dem, så det kunne ikke være bedre, siger Nicolai Skøtt.

OBs talentchef, Tonny Hermansen er også glad for kontrakten med den unge midtbanespiller, og han roser især hans indstilling og menneskelige egenskaber.

- Nicolai er en spændende spiller, der til trods for sin størrelse har et godt drive. Han er hurtig, og har masser af mod. Det betyder, at selvom han fysisk ikke er så stor, så er han ikke bange for at gå ind i duellerne. Han er gennembrudsfarlig, og så er han en spiller, vi godt kan lide i forhold til kulturen i klubben. Han arbejdet altid stenhårdt, han er en god ven, han tager sig altid af nye spillere – og generelt set så føler man sig rigtig tryg i hans selskab, siger Tonny Hermansen.

Hvis man spørger Nicolai Skøtt om ambitionerne her i OB, så er der ingen tvivl om, hvad de er.

- Drømmen i OB er at få debut på Superligaholdet.

Herfra skal der lyde et stort tillykke til både OB og Nicolai Skøtt med den nye kontrakt.


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd