Log ind

OB skriver treårig kontrakt med Jens Jakob Thomasen

Nyt fra OB |15. juli 2014 |
(Foto: Morten Wamsler)

OB har skrevet kontrakt med den talentfulde midtbanespiller Jens Jakob Thomasen, der har fået en treårig aftale. I det første år skal Thomasen være tilknyttet U19 Ligatruppen, og i sommeren 2015 rykker han op i Superligatruppen.

- Vi er glade for at have lavet en treårig aftale med Jens Jakob Thomasen, som vi tror på kan nå rigtig langt. Han mangler stadig et år på gymnasiet, og det er selvfølgelig vigtigt, at han får gjort sin studentereksamen færdig. Så vi er enige om, at Jens Jakob fortsætter i U19 truppen det kommende år, hvorefter han rykker op som fuldtidsspiller i Superligaen, siger OB's sportsdirektør Jesper Hansen.

Jens Jakob Thomasen kom til OB som 11-årig fra Øens Hold samarbejdsklubben Sanderum. Og han glæder sig over, at han nu kan se frem til at være i den stribede trøje i de kommende tre sæsoner også.

- Det er en kæmpe forløsning, at det nu er faldet på plads, at jeg skal tilbringe mine næste tre år i OB. Det er en drengedrøm at blive professionel, og allerede i det kommende år kommer jeg til at træne med Superligatruppen et par gange om ugen. Samtidig skal jeg passe mit sidste år på gymnasiet, så der bliver nok at se til. Men med den hjælp, jeg kan få i OB og fra familie og venner, så er jeg sikker på, at det nok skal gå, siger Jens Jakob Thomasen.

I OB's talentafdeling kan talentchef Uffe Pedersen glæde sig over, at der bliver plads til flere og flere spillere fra egne ungdomshold i OB's Superligatrup. Denne sommer er fire spillere rykket op i Superligatruppen, og allerede nu er der skrevet kontrakt med både Jens Jakob Thomasen og Magnus Pedersen, der rykker op næste sommer.

- Vi arbejder hårdt for at skabe den bedst mulige sammenhæng mellem vores talentafdeling og Superligatruppen, og jeg er ikke i tvivl om, at det er med til at gøre, at vores unge spillere har bedre mulighed for at tage skridtet fra vores ungdomshold til førsteholdet, siger Uffe Pedersen og fortsætter:

- Jens Jakob er en meget talentfuld spiller med nogle lederegenskaber, som man ikke ser hos ret mange spillere på hans alder. Samtidig er han teknisk stærk og har en rigtig god indstilling til, hvordan han får det bedste ud af sin karriere, så jeg er overbevist om, at han har gode muligheder for at gøre sig gældende, når han rykker op i Superligatruppen næste sommer, siger Uffe Pedersen.

I den kommende sæson bliver det primært på U19-holdet, at Jens Jakob Thomasen kommer til at videreudvikle sig, og det ser han også som en udfordring.

- Det er klart, at jeg er en af dem, der skal gå forrest i U19-truppen nu, fordi jeg er andenårs-spiller. Og min ambition er, at jeg skal kunne dirigere og diktere midtbanen i Superligaen i løbet af nogle år, og så skal jeg selvfølgelig også vise, at jeg kan gøre det i U19 Ligaen. Vi har også en del gode spillere fra årgang '97, der kommer op i U19-truppen, så jeg tror på, at vi får et godt hold, slutter Jens Jakob Thomasen.


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd