Log ind

OB sluttede 2016 af med ét point i Viborg

Alka Superliga |12. december 2016 |
Galleri fra superligakampen d. 6.11 mellem OB og LBK (Foto: Anja Ankerstjerne)

Alka Superliga, 12.12. kl. 19 i Viborg

Viborg FF- OB 1-0 (1-0)
8. 1-0 Søren Frederiksen
75. 1-1 Jens Jakob Thomasen

Advarsler:
VFF: Aleksandar Stankov (75.)
OB: 

 

Viborg FF:
Friis Jensen - Pallesen, Rask, Reese, Thorsen - Kamper, Grønning (81. Fochive), Keller, Frederiksen - Deble, Sivebæk (70. Stankov)

Bænken: Wichmann, Dehn, Park, Fochive, Bruhn, Stankov, John

 

OB:
Sten Grytebust - Mikkel Desler, Jeppe Tverskov, Oliver Lund, Jacob Barrett - Mathias Thrane (62. Thomas Mikkelsen), Mohamed El Makrini (78. Izunna Uzochukwu), Jens Jakob Thomasen (90. Nana Welbeck), Mathias Greve - Rasmus Jönsson, A. K. Jacobsen

 Bænken: Michael Falkesgaard, Izunna Uzochukwu, Yao, Nana Welbeck, Frederik Tingager, Joao Pereira, Thomas Mikkelsen

 

12. december blev den sidste Alka Superligakamp i år 2016 spillet. OB skulle på udebane op imod Viborg i en direkte duel om at undgå sidstepladsen i Alka Superligaen henover vinteren.

OB startede stærkt ud, og indenfor de første ti minutter havde både Rasmus Jönsson og Anders K. Jacobsen haft fornuftige afslutninger, som Viborg-målmand Peter Friis Jensen desværre tog sig af. Alligevel var det Viborg, der fik scoret til 1-0 efter 8 minutters spil, da Søren Frederiksen headede et præcist indlæg fra Jonas Kamper i kassen. OB fortsatte med spilovertaget i resten af halvlegen, men uden at komme frem til de helt store chancer imod en kompakt Viborg-defensiv.

Anden halvleg lignede på mange måder de første 45 med et OB-hold i dominans. Viborg var foran, så de kunne stå dybt og satse på omstillinger til de to lynhurtige angribere, Serge Deble og Christian Sivebæk.

Med et lille kvarter tilbage af kampen fik OB helt fortjent udlignet, da Jens Jakob Thomasen med sit første OB-mål fik udlignet kampen. Han modtog bolden på kanten af feltet, og med en teknisk flot afslutning placerede han bolden fladt nede i målet udenfor Peter Friis Jensens rækkevidde til 1-1.

I slutningen af kampen var det Viborg, der var tættest på at bringe sig foran, men Kristoffer Pallesen sparkede bolden forbi et næsten tomt mål, og derfor endte det med 1-1 i årets sidste Alka Superligakamp.

 

Kommentar fra Kent Nielsen:
Vi kan næsten afgøre kampen, inden de kommer i nærheden af vores mål første gang, hvor de får scoret - sådan lidt firkantet set. Jeg vil rose holdet, jeg synes, at holdet viser ekstrem energi og overskud, og de forsøger hele tiden, selvom modgangen var der, og jeg er glad for at det bliver belønnet med en scoring, som der absolut ikke var ufortjent.

Af en bundkamp at være, var det en meget energirig og åben kamp, og den var ikke så taktisk præget, som man kunne frygte, at en bundkamp bliver. Man mangler måske lidt coolness i afslutningerne, og vi har mange gode angreb - også i kampen i dag, så der er mange ting, der ser gode ud, men vores effektivitet og dygtighed i de afgørende situationer har ikke været der, men jeg er klart fortrøstningsfuld for foråret.

Tilskuere: 2.710


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd