Log ind

OB søger værtsfamilier

Akademi |12. oktober 2017 |
(Foto: Benjamin Jakobsen/ob.dk)

I Odense Boldklub sætter vi stor pris på, at vores unge talenter har en god hverdag, så de har de optimale muligheder for at udvikle sig som fodboldspillere, samtidig med at de passer deres skolegang. Af og til henter vi U17 og U19-spillere til klubben, der kommer fra andre dele af Danmark – det kan i enkelt tilfælde også være spillere fra andre lande.

I den forbindelse søger vi familier, der er interesserede i at have en ung spiller i alderen 16-18 år boende fra sommeren (1. juli/1. august) 2018 frem mod sommeren 2019. Det er en fordel, hvis værtsfamilien er bosiddende i Odense Kommune – og med gode transportmuligheder til Ådalen (med offentlig transport eller cykel).

Som værtsfamilie skal I stille eget værelse til rådighed for spilleren, sørge for fuld forplejning og være indforstået med, at den unge spiller kommer til at bruge rigtig meget tid på sin fodbold og sin skolegang.

Hvis du er interesseret i at høre mere om det at blive værtsfamilie, er du meget velkommen til at kontakte Kim Engstrøm på mail kien@ob.dk med oplysninger om dig og din familie. Herefter vil du blive kontaktet for nærmere information og en samtale.


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd