Log ind

OB TV: U17 sejrede over SønderjyskE

Nyt fra U17 |14. oktober 2017 |

U17 Ligaen
Lørdag 14. oktober, 15:15 – Ådalen
OB – SønderjyskE 1-0 (0-0)
57. min. 1-0 Mikkel Michelsen

OB’s startopstilling:
Andreas Søndergaard – Rasmus Borup, Christian Vestergaard, Daniel Obbekjær, Frederik Lund – Anton Bisgaard (64. Simon Skøtt), Tarik Ibrahimagic (78. Jonathan Khemdee), Jonas Skytte, Rasmus Nissen – Emil Suarez, Mikkel Michelsen (76. min. Mathias Brems)

Kampens forløb:
I sæsonens første syv kampe har OB’s U17-drenge endnu ikke tabt, til gengæld var det heller ikke blevet til en sejr i de fire seneste, der alle var endt uafgjort. Derfor var det en flok sejrssultne OB-spillere, der søndag eftermiddag gik på banen mod SønderjyskE.

OB kom klart bedst fra start, og OB var spillemæssigt de sønderjyske gæster overlegen fra første fløjt. Det blev til flere pæne muligheder, men når OB kom frem til den sidste afgørende aflevering, så fejlede striberne. Midtvejs i anden halvleg kommer gæsterne bedre med i kampen. Til gengæld var det en OB-defensiv, der lukkede af, hver eneste gang det var ved at blive farligt, og det var ikke til at se, at SønderjyskE havde topscoreren i U17-Ligaen med i kampen, han blev pakket godt og grundigt sammen af Christian Vestergaard og Daniel Obbekjær i det centrale forsvar.  

OB fandt ikke frem til det gode niveau fra kampens indledning i resten af første halvleg, og derfor kunne holdene gå til pause med samme cifre, som kampen startede med; 0-0.

Fra anden halvlegs start kom hjemmeholdet igen bedst ud fra omklædningsrummet, og flere gange var det tæt på at blive 1-0, men skarpheden manglede fortsat. Efter 55 minutters spil var Emil Suarez lige ved at sparke bolden i kassen, men bolden sneg sig lige akkurat uden om den fjerneste stolpe.

To minutter senere blev Mikkel Michelsen sendt afsted i dybden, og han løb fra alt og alle i venstre side af banen. Han fortsatte hele vejen ned mod SønderjyskE-målmanden, og et par meter inden, han mødte ham, så sparkede han den udenom keeperen og ind i netmaskerne til 1-0.

Efter scoringen faldt OB lidt i niveau, og det var ikke en køn kamp, der blev spillet på kunstgræsbanen. Til gengæld blev der fightet flot fra de stribede spillere, og ligesom i første halvleg stod defensiven snorlige, og de afviste næsten alt, hvad der nærmede sig OB-målet. De få gange, gæsterne kom igennem, der var Andreas Søndergaard en sikker sidste skanse.

I sidste minut blev Rasmus Nissen sendt afsted, og han satte to mand af, inden han forsøgte at kringle bolden over i det lange hjørne. Desværre manglede afslutningen lige det sidste dyk, så den sneg sig over målet. Det gjorde dog ikke det store, da SønderjyskE ikke formåede at skabe chancer i de fem minutters tillægstid, og så endte det med en sejr til OB på 1-0, og U17-drengene er fortsat ubesejrede efter otte kampe.

Kommentar fra Ivan Poulsen:
Sejren er tiltrængt efter mange uafgjorte kampe i træk. Vi slår Haderslev 1-0, og det er vi godt tilfreds med. Det var en meget intensiv kamp, og det var ikke en særlig velspillet omgang fodbold. Der var mange dueller, kampe om andenbolde og en del frispark i løbet af opgøret. Vi bringer os foran midt i anden halvleg, og så holder vi føringen i resten af kampen, og det er vi rigtig godt tilfredse med.

Spillemæssigt er jeg ikke tilfreds med ret meget i dag. Vi bliver farlige på omstillingerne, men i den spilopbyggende og chanceskabende del har vi meget, der kan gøres bedre, så det er jeg ikke så tilfreds med. Men vi er stadig ubesejrede, og vi fik i dag de tre point, vi gik på banen for at hente, så det er dejligt inden tre ugers kamppause.

Næste kamp:
Lørdag 4. november klokken 14:15. Vejle Boldklub – OB, VB Parken


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd