Log ind

OB'ere udtaget til landshold

Landshold |31. oktober 2017 |

To OB'ere skal i den kommende tid en tur med deres respektive landshold. Sten Grytebust og Jens Jakob Thomasen er nemlig udtaget til henholdsvis det norske A-landshold og det danske U-21 landshold. Norge skal i den sammenhæng spille to venskabskampe mod Makedonien den 11. november og igen mod Slovakiet den 14. november.

Jens Jakob Thomasen er en del af Niels Frederiksens trup, der skal ud og spille kvalifikation til U-21 EM 2019 i Italien og San Marino. Det danske hold topper gruppe 3, hvor der er topopgør mod Polen på udebane på samme dag, som A-landsholdet forhåbentligt kan sikre et godt udgangspunkt mod Irland i kampen om at komme med til VM i Rusland næste år. U-21 landsholdet ligner også et hold, der kunne være at finde i næstkommende slutrunde. De topper nemlig deres kvalifikationsgruppe med maksimumpoint efter fire spillede kampe, og har samtidig formået at køre flere modstandere fuldstændigt over, hvilket har kastet en målscore på plus 17 af sig.

Sidst JJ var en tur med landsholdet blev det ovenikøbet til debut mod Litauen, da han afløste anfører, Mathias Jensen, efter 76. minutter. 


Skrevet af Kim Gavnbo

EmediateAd