Log ind

Odense Boldklub Prof-Camp 2017

Akademi |11. maj 2017 |

Den 25. – 28. juni i år 2017 lancerer OBs Akademi en helt ny fodboldskole, hvor spillerne er med i et professionelt miljø. Setupet er meget anderledes end de traditionelle fodboldskoler, og trænerne er også professionelle, fortæller Ulrik Bredegaard, der er akademitræner i OB.

- Vi forventer en camp, hvor vi lærer nogle dygtige talenter at leve som professionelle fodboldspillere. Træningen er seriøs, og der kommer til at være fokus på den individuelle træning. Derudover vil vi skabe professionelle rammer omkring træningen. Spillerne vil få den rigtige kost, de rigtige hvil og uden tvivl nogle oplevelser, der kan forstærke indtrykket af at være professionel fodboldspiller, og af hvordan man er elitespiller i OB.

De professionelle trænere arbejder til daglig med ungdomsspillere på absolut højeste niveau, så træningen der venter på OB Prof-Camp bliver også af højeste klasse.

- Trænerne på OB Prof-Camp 2017 er fuldtidsansatte trænere i OB krydret med vores dygtigste ungdomstrænere. Det er vigtigt for os, at spillerne får en masse med hjem, så vi ser video af træning inden vi går på træningsbanen, ligesom vi optager træningerne. Optagelserne bruger vi, så drengene får en videoevaluering på campen, og de får nogle klip med hjem af dem selv, fortæller Ulrik Bredegaard.

Hvis man ansøger om en plads på OB Prof-Camp, så er man ikke nødvendigvis garanteret en optagelse – det sker for at alle spillere får det optimale ud af dagene i Ådalen.

- Man kan ansøge om at komme med på skolen, og man er ikke nødvendigvis garanteret optagelse, hvis man ansøger. Spillerne bliver inddelt i grupper, så de passer sammen – og så udviklingen kan blive så god som mulig for den enkelte spiller. Vi har i denne omgang 32 pladser på OB Prof-Camp, og de 32 spillere vil blive opdelt i to grupper af 16 spillere.

- Når drengen ankommer, så får de en sportstaske udleveret med deres navn og nummer på. I den er der alt, hvad de skal bruge i løbet af hele ugen, så det vil på mange måder minde om en landsholdslejr for de 32 unge spillere. I og med at vi klarer alt det praktiske for dem, så kan de holde fokus på de ting, der er på banen, og dermed kan vi udvikle dem mest muligt, fortæller Ulrik Bredegaard.

Tryk her for at tilmelde dig til Odense Boldklubs Prof-Camp 2017:

Odense Boldklubs Prof-Camp 2017:
- For spillere i årgang 2004 & 2005
- Professionelle trænere fra OB
- Individuel træning til alle spillere
- Komplet tøjpakke
- Kost og logi fra 25. – 28. juni

Alt dette for 3.999,-


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd