Log ind

Odense Stadion skifter navn til Fionia Park

Navneskift |23. juni 2005 |

Odense Boldklub A/S har solgt navnerettigheden til Odense Stadion til Fionia Bank A/S, og når OB’s bedste fodboldspillere indleder forberedelserne til den nye sæson medio juli, har hjemmebanen skiftet navn til Fionia Park.

Odense Boldklub A/S har i kraft af lejeaftalen på Odense Stadion mulighed for at sælge navnerettigheden, og Fionia Park bliver kun det andet store stadion i Danmark, der skifter navn som følge af et salg af navnerettigheder til en sponsor. 

Fionia Bank har i mange år været engageret i Odense Boldklub A/S som en af klubbens meget store sponsorer, og med købet af navnerettigheden udvider banken sit engagement yderligere.

Fionia Bank har købt navnerettigheden til OB’s hjemmebane frem til slutningen af 2009. Udover retten til at kalde OB’s hjemmebane Fionia Park indeholder aftalen en række andre eksponeringsmuligheder på stadion-området.


Glæde over det nye navn

Både i Fionia Bank og i Odense Boldklub A/S er der glæde over det nye navn.

Adm. direktør i Fionia Bank, Finn B. Sørensen, siger:
”Fionia betyder Fyn på latin, så Fionia Park er det helt rigtige navn til ikke kun Odenses, men hele Fyns store fodboldstadion. Vi har gennem årene haft stort udbytte af samarbejdet med OB, som er et af Fyns fyrtårne på samme måde, som Fionia Bank er det inden for den finansielle sektor. Jeg er overbevist om, at den nye aftale vil sikre Fionia Bank en endnu større synlighed - både blandt fynboer og i resten af landet.”

Direktør i Odense Boldklub A/S, Kim Brink, siger:
”Vi har et rigtig godt samarbejde med Fionia Bank, og det glæder os, at de har valgt et fantastisk godt og rigtigt navn til vores hjemmebane. Lige fra det øjeblik, vi besluttede os for at sælge navnerettigheden til stadion, havde vi Fionia Bank i tankerne som en mulig samarbejdspartner. Det var indlysende, at det skulle være dem, fordi Fionia er den gamle betegnelse for Fyn, så et navn hvor Fionia indgår, er for os det ideelle navn til Fyns største fodboldstadion.”


Skrevet af Peter Hørlück

EmediateAd