Log ind

Øens Hold-kamp markerer Langtved-jubilæum

Øens Hold |19. maj 2017 |
(Foto: OB / Morten Wamsler)

OB's ligatrup spiller semifinaler om europæisk kvalifikation 20. og 29. maj mod Randers. I den mellemliggende periode er der masser af tid og plads til træning, og der bliver også plads til en dag, der står i sammenholdets og hyggens tegn. For Kristi Himmelfarts Dag tager hele truppen til Langtved, hvor det lokale serie 3-hold tager imod.

Langtved SGIF fejrer 75 års jubilæum, og det er en glimrende anledning til, at OB-truppen kan besøge samarbejdsklubben fra Øens Hold, og komme ud og møde nogle af de OB-fans, der hører hjemme uden for Odense. Cheftræner Kent Nielsen ser frem til en dag, hvor truppen kan spille fodbold på hyggelige og upressede præmisser og være med til at markere en stor dag i Langtved. Samtidig bliver der mulighed for, at en del af de spillere, der ikke har fået så meget spilletid på det seneste, kan få meter i benene og bold på fødderne i en periode, hvor Reserveligaen er færdigspillet.

Kampen i Langtved fløjtes op kl. 12, og efter kampen vil der være masser af muligheder for at få autografer, billeder o.s.v. fra alle spillere i OB-truppen.


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd