Sammen for klubben.
    
For byen. For altid

Outforce League 2018/19 bliver et kæmpe brag!

Sponsorinformation |7. august 2018 |

Så er det endnu engang blevet tid til årets stærkeste bordfodboldevent, når Outforce League 2018 løber af stablen. Vi tilbyder jer en unik mulighed for networking, godt selskab og masser af hård fight!

Outforce League 2018 er turneringen, hvor din virksomhed får muligheden for at styrke sit netværk. Vi skyder turneringen i gang allerede fra oktober måned.

”Men hvordan?”, spørger du.

Det er ganske simpelt: Du vælger helt selv hvilke virksomheder, du gerne vil styrke dine relationer til. Når I tilmelder jer vores turnering, skal I huske at skrive en bemærkning om, hvilke virksomheder I gerne vil skabe relationer med.

I bliver inddelt i grupper á 5 hold, hvor I hver især skiftes til at afholde en spillerunde – det er samtidig en fantastisk mulighed for at vise jeres netværk, hvordan I driver jeres virksomhed!

HELT NYT!! - Vis jeres netværk, hvem der er den bedste vært / netværker
I det her års turnering er der ekstra meget på spil: Som en ekstra gulerod lancerer vi en konkurrence på LinkedIn, hvor I kan vise jeres netværk, hvordan man skaber de fedeste rammer omkring Outforce League 2018!

I kan vinde fede præmier til jeres virksomhed, ved at følge to simple trin:

1: Upload et billede af det bedste øjeblik fra Outforce League 2018, hvor jeres virksomhed er vært.

2: Husk, at I skal tagge @OdenseSport&Event og @Outforce i jeres opslag.

Den virksomhed, der har fået flest likes og kommentarer på sit opslag, vinder som årets Outforce League Vært/Netværker – Præmien er billetter til en endnu ikke-offentliggjort koncert, og vi garanterer, at der bliver hurtigt udsolgt.  

Download vores guide til opslag på LinkedIn

Outforce League 2018 kulminerer som altid med et brag af en finale på Nature Energy Park i marts 2019. Vi glæder os til en spændende turnering - så vis jeres netværk, hvem der er de stærkeste ved bordfodboldbordet!

Tilmeld et hold til Outforce League her


Skrevet af Nikolaj Frimann Nielsen