Sammen for klubben.
    
For byen. For altid

Outforce League

Sponsorinformation |8. november 2017 |

Tiden er inde til at blande sjov, spil og forretning, så find jeres skarpeste netværker frem og gør klar til at vi skyder Outforce League igang.

”Outforce League giver god mulighed for at knytte netværk på en behagelig og uformel måde, der handler om meget mere end blot bordfodbold.”
Henrik Hedelund, Manager, Revisor CMA, Baker Tilly


Tilmeld jer her

 

Konceptet
Helt grundlæggende så er Outforce League en borfodboldevent, hvor I vil blive inddelt i grupper af 5 hold (2 på hvert hold), der skiftes til at afholde en runde af grundspillet og samtidig vise virksomheden frem for udvalgte i netværket.

”Frie Funktionærer har været med i bordfodboldturneringen lige fra starten.Det giver et rigtig godt netværk og vi kommer til at kende hinanden endnu bedre, når vi kommer rundt til de forskellige virksomheder."
Karina Elvison Bjørn, Salgs- og marketingchef, Frie Funktionærer

Hvornår er det?
Outforce League bliver afholdt løbende i månederne fra 20. november 2017 til udgangen af marts 2018. I styrer selv i gruppen, hvordan det passer ind i jeres kalender at komme på besøg ved hinanden. Til sidst kulminerer det hele til en fælles eftermiddag med slutspil og finale på EWII Park i april 2018.

”Outforce League er mere end bare bordfodbold. I får selv mulighed for at fortælle og præsentere jeres virksomhed den dag I har hjemmebane og får samtidigt knyttet bånd, der varer ved.”
Henrik Nürnberg, Sales Director, Outforce

Hvem vil du netværke med? 
Ligesom mødebooking kan du selv være med til at bestemme, hvem du gerne vil styrke relationerne til. Når du tilmelder dit hold, kan du vælge op til 4 ønsker, som vi vil gøre vores bedste for at imødekomme.

”Efter flere års tilløb sprang vi med på ”bordfordboldbølgen ” – og det har vi ikke fortrudt et sekund. Vi har fået opbygget nogle tætte relationer til de andre i gruppen, som vi efterfølgende har haft stor glæde af. Alt i alt et super koncept – dog har mødet med Henrik Nürnberg været noget belastende 😉”
Michael Sabro-Lippert, Filialdirektør, Fynske Bank

Vi glæder os til en spændende turnering, hvor dit netværk udfordrer dig både på og uden for bordfodboldbanen!

Med venlig hilsen
Odense Sport & Event og Outforce


Skrevet af Michael N. Rasmussen