Log ind

Overblik over Europa Playoff

Alka Superliga |24. april 2018 |
(Foto: Kent Rasmussen/ob.dk)

I vores næste kamp er det som bekendt SønderjyskE, der venter i Alka Superligaens 32. runde, der er sidste runde af gruppespillet. Derefter begynder Europa Playoff, hvor vi spiller mod nummer 2 fra den anden pulje fra Alka Superligaens gruppespil. Det bliver med 99 % sandsynlighed AGF, der venter i første runde.

Da vi allerede har vundet vores pulje, så ved vi, at vi starter på udebane. Den kamp bliver spillet den 6. maj, mens returkampen spilles på EWII Park den 13. maj. Så du kan allerede nu sætte et stort, fedt kryds i din kalender, så du er klar til de to afgørende kampe, hvor vi jagter deltagelse i Europa League.

Kommende kampe:
29. april, kl. 14:00 SønderjyskE - OB
6. maj: AGF – OB
13. maj: OB – AGF

Såfremt OB slår AGF ud, så venter der to kampe mod vinderen af opgørene mellem Hobro og SønderjyskE. Lykkes det også at vinde over Hobro/SønderjyskE, så venter der en enkelt udebanekamp mod enten nummer 3 eller 4 fra mesterskabsspillet afhængig af pokalvinderen. Vinder Brøndby eller FC Midtjylland pokalturneringen, så er det nummer 4, der venter, men hvis Fredericia eller Silkeborg bliver pokalmestre, så venter der os en potentiel kamp mod nummer 3.

Kampene mod Hobro/SønderjyskE bliver spillet den 19. maj og 22. maj. Her vil det hold, der har opnået flest point efter 32 runder have hjemmebane kamp nummer to. Den sidste kamp og altså finalen i Europa Playoff finder sted den 25. maj.

Potentielle kampe:
19. maj: 1. kamp af 2. runde i Europa Playoff
22. maj: Returkamp af 2. runde i Europa Playoff
25. maj: Finale i Europa Playoff på udebane


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd