Log ind

Pontus Segerström forlader OB

Spillerafgang |29. november 2004 |
Pontus Segerström i kamp med Iddi Alkhag.

Det bliver ikke til et længere ophold hos OB for svenske Pontus Segerström. Forsvarsspilleren har af personlige årsager valgt at skrive kontrakt med Landskrona Bois, der spiller i Allsvenskaen.

”Jeg vil gerne understrege, at jeg har været meget glad for at være hos OB, selvom jeg nu har valgt, at vende hjem til Sverige. Som bekendt bor min kæreste stadig i Stockholm, og det er den væsentligste årsag til det valg, jeg har truffet,” fortæller Pontus Segerström til OB Online.

Pontus Segerström skiftede i juli til OB på en halvårs kontrakt. Længden af kontrakten var efter Pontus’ eget ønske. OB tilbød på det tidspunkt svenskeren en treårig aftale, men Pontus ville lige se tilværelsen i Odense an.

”Jeg har været meget glad for at spille for OB. Både spillerne og trænerne har taget godt imod mig, og jeg er blevet fint integreret på holdet. Så sportsligt har alt fungeret fint, og OB’s kontrakttilbud var meget attraktivt. Det har også været et svært valg pga. den opbakning jeg har fået fra OB’s fans. De været fantastiske mod mig, og det vil jeg gerne sige tak for. Men det største problem er, at det har været lidt ensomt for mig i Odense, uden min kæreste og min familie. Man ved aldrig, hvad der sker i fremtiden, men hvis der en dag bliver mulighed for det, vil jeg bestemt ikke have betænkeligheder ved at vende tilbage til OB,” siger Pontus Segerström, der spiller sin to sidste kampe for OB mod Halmstads BK og SK Brann.

”Det bliver to spændende kampe, og jeg vil selvfølgelig gøre alt for at slutte af på en god måde, hvis jeg skal spille,” slutter Pontus Segerström.


Skrevet af Michael Buchholtz

EmediateAd