Log ind

Rasmus Falk i OB til 2016

Nyt fra OB |12. december 2012 |
(Foto: Erik Kempf)

OB og Rasmus Falk har forlænget samarbejdet, så det nu gælder frem til sommeren 2016. Der er tale om en et-årig forlængelse af den nuværende kontrakt, der betyder, at Rasmus Falk og OB har papir på hinanden 3½ år endnu.

I efteråret 2012 har Rasmus Falk markeret sig som en af de helt store profiler hos OB og i Superligaen, og den 20-årige offensivspiller kan nu se frem til at fortsætte sin udvikling i den stribede trøje et år længere.

- Rasmus Falk er en usædvanligt talentfuld spiller, som vi er ualmindeligt glade for at have i truppen. Han er på alle måder en af vores egne, og sådan betragter vores fans ham også. Siden han kom til OB fra vores gode samarbejdsklub Middelfart i de tidlige ungdomsår, har han gjort sig bemærket med sin fantastiske teknik og spilforståelse, og den udvikling han har været igennem i den seneste periode er helt enestående, siger Poul Hansen og fortsætter:

- Rasmus har haft sine udfordringer i forhold til sygdom og skader i starten af 2012, men han har med stor fornuft og modenhed sørget for at passe på sig selv, og det har helt sikkert været stærkt medvirkende til, at han i efteråret har fået sit helt store gennembrud. Derfor er vi naturligvis meget tilfredse med, at vi er blevet enige om en forlængelse af hans kontrakt, siger OB’s sportsdirektør Poul Hansen.

Den nye kontrakt skaber også glæde og tilfredshed hos Rasmus Falk.

- Jeg er rigtig glad for og stolt over, at OB har villet forlænge, selvom jeg har lang tid tilbage af min nuværende kontrakt. Jeg er rigtig glad for at kunne tilbringe mere tid i klubben, og jeg har ingen intentioner om at forlade OB foreløbig. Det viser jeg også ved at skrive under på en ny aftale, lyder det fra Rasmus Falk.

- Jeg vil rigtig gerne vinde titler med OB, og det er også en af grundene til forlængelsen. Vi har et rigtig stærkt hold nu og en god stab omkring truppen, så det er perfekt for mig. Jeg er meget glad for forløbet og vil gerne takke klubben, min familie, min agent og alle de andre, der har været inde over. Jeg er meget taknemmelig, og den opbakning, jeg hele tiden mærker fra klubbens fans, har også været vigtig for min beslutning om at forlænge, fortsætter OB’eren.

Rasmus Falk er indtil videre noteret for 70 kampe og 10 scoringer for OB.

FAKTA
Navn: Rasmus Falk Jensen
Trøjenr.: 9
Fødselsdato: 15.01.1992
Højde: 177 cm.
Vægt: 66 kg.
Tidligere klubber: Middelfart G&BK
Landskampe: 35 U-landskampe


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd