Log ind

Rasmus Festersen skifter til OB

Nyt fra OB |3. juli 2015 |
(Foto: OB)

OB har i dag sikret sig en markant forstærkning til Alka Superliga-truppen, hvor klubben har købt 28-årige Rasmus Festersen. Kontrakten gælder frem til 30. juni 2019.

Den hurtige og tekniske angriber har været en stor profil i Alka Superliga, hvor han sidste sæson scorede 10 mål for FC Vestsjælland.

- Vi er meget glade for at kunne præsentere Rasmus Festersen i OB. Han er en kreativ, offensiv og teknisk begavet fodboldspiller, der samtidig er målfarlig – en type, som ethvert hold har brug for. Jeg er overbevist om, at OB’s fans hurtigt vil tage Rasmus Festersen til sig, når de ser ham på TREFOR Park, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

OB’s nye nummer 10 sikrede i sæsonen 2013/2014 FC Vestsjælland oprykning til Superligaen. Fremover gælder det OB, og Rasmus Festersen ser frem til at hjælpe klubben tilbage i toppen af dansk fodbold.

- Skiftet til OB er et skridt opad for mig i min karriere. Efter otte år i FC Vestsjælland er det naturligvis vemodigt at skifte klub, men OB er en meget større klub med stolte traditioner, og jeg glæder mig til at kunne bidrage til, at vi  får succes i klubben de kommende år, siger Rasmus Festersen, der inden kontraktunderskrivelsen også havde samtaler med Kent Nielsen.

- Kent er en karismatisk person og træner, der har skabt flotte resultater og fået spillere til at blomstre og udvikle sig yderligere. Det håber jeg naturligvis, at både jeg og klubben kan drage nytte af de kommende år. Så jeg er en meget glad mand lige nu, siger Rasmus Festersen.

Rasmus Festersen får nummer 10 i OB, og han træner for første gang med sine nye holdkammerater lørdag i Ådalen.

FAKTA
Navn: Rasmus Festersen
Fødselsdato: 26.08.1986
Position: Midtbane
Trøjenr.: 10
Højde: 177 cm.
Vægt: 77 kg.
Tidl. klubber: Kjellerup, Silkeborg IF, Oakleigh Cannons FC, FC Vestsjælland


Skrevet af Carsten Lektonen

EmediateAd