Log ind

Rasmus Jönsson skifter til OB

Nyt fra OB |30. maj 2016 |

OB og Rasmus Jönsson har indgået en to-årig aftale, der betyder at angriberen spiller i OB frem til sommeren 2018. Den 26-årige svensker skifter til OB på en fri transfer fra AaB.

Den svenske angriber Rasmus Jönsson forstærker OB’s offensiv i de kommende to sæsoner. Han skifter til OB umiddelbart efter sommerferien, når hans kontrakt med AaB udløber. Han har tidligere spillet for svenske Helsingborg og tyske Wolfsburg og FSV Frankfurt.

- Vi får en spændende offensivspiller, der har en god alder og samtidig en god portion erfaring fra højeste niveau i både Danmark og Sverige, og naturligvis også Tyskland. Han kender vores måde at spille fodbold på, og vi er overbevist om, at han passer rigtig godt ind i både vores trup og spillestil, så vi glæder os til at have ham som en del af OB, siger sportsdirektør Jesper Hansen.

OB’s cheftræner Kent Nielsen kender Rasmus Jönsson fra deres fælles tid i AaB, og han beskriver den nye OB-angriber således:

- Vi får en spiller, som har prøvet en del ting. Han havde god succes i Helsingborg hvor han spillede sammen med Henrik Larsson og blev solgt for mange penge til Wolfsburg, der var topklub dengang. Han løb ind i nogle lyskeproblemer, men arbejdede rigtig hårdt for at komme tilbage i god form, og med en udlejning til FSV Frankfurt og siden skiftet til AaB, har han kæmpet sig i god form, og han har bidraget godt i den offensive del i AaB. Vi ser ham både som angriber, men også med mulighed for at bruge ham på kanterne eller centralt på den offensive midt. Hans styrker er, at han har en meget fin teknik, og han er god til at se de små muligheder i afleveringerne, der kan gøre hans holdkammerater gode. Så vi er rigtig glade for, at det er lykkedes, for det er en spiller, som har vist, hvad han kan, og han har stadig et endnu større potentiale, som vi i fællesskab skal have løst, for så vil han være en topspiller for os.

Rasmus Jönsson ser frem til et nyt kapitel i sin karriere efter en god og positiv tid i AaB.

- Jeg glæder mig til at komme til OB og byde ind med mine kvaliteter. Der er mange spændende ting i gang i OB, som jeg ser frem til at være en del af. Desuden kender jeg spillestilen, og jeg ved, hvordan Kent gerne vil spille fodbold. Jeg vil gerne takke alle i Aalborg for tre fantastiske år, som jeg kun har godt at sige om. Nogle gange vil man gerne prøve noget nyt og nogle nye omgivelser, og der var OB en mulighed, som tiltalte mig meget, siger Rasmus Jönsson.

OB’s ligatrup indleder sæsonforberedelserne 21. juni.


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd