Log ind

Reaktioner efter SønderjyskE

Alka Superliga |29. april 2018 |
(Foto: Anja Ankerstjerne)

Kent Nielsen:

 - Den gør ondt lige nu, men vi skal også kunne komme hurtigt videre. Vi havde en del store chancer, og vi fik et tyndt straffespark imod os. Derfra bliver det opad bakke, men selvom vi ikke helt lykkedes med tingene, så er vi tilfredse med energien og udtrykket. Vi får igen bragt nogle af vores unge spillere i kamp, og Jens Jakob Thomasen får spillet en hel kamp efter sin skade. Så det er nogle af de positive ting vi trods alt kan tage med os videre, selvom vi er skuffede i dag.

 

Jeppe Tverskov

- I kampe som den her er det utroligt vigtigt at komme foran, men det lykkedes vi ikke med. Og så får de et billigt straffespark der gør det endnu sværere for os, og de er måske æidt klogere i slutfasen. Uanset hvor meget der er på spil i den enkelte kamp, så gør det altid ondt at tabe. Et nederlag er et nederlag, og vi er rigtig trætte af det lige nu. Men vi skal hurtigt videre og se fremad mod de to playoffkampe, der er i vente nu. 

 

Kenneth Emil Petersen

- Jeg synes ikke, der er straffespark, og det frustrerer mig selvfølgelig. For det er en kamp, hvor SønderjyskE ikke har ret meget, før han læner sig tilbage og falder i feltet. Men nu gældet det AGF, og vi glæder os til at spille nogle kampe, hvor der er rigtig meget på spil. Jeg stnes vi er fint rustet til de kampe, og vi ser frem til det. 


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd