Log ind

Reaktioner efter OB - SønderjyskE

Alka Superliga |5. november 2017 |
(Foto: Kent Rasmussen/ob.dk)

Frederik Tingager:
Vi skaber de chancer der skal til for at vinde en fodboldkamp alene i første halvleg. At vi ikke fører efter de første 45 minutter er vildt, når man ser på chancerne, vi skaber. Vi snakker om, at vi skal fortsætte, og vi får en okay start på anden halvleg. De smadrer den så op i hjørnet til 1-0, og fodbold handler om at være effektive, og det var SønderjyskE i dag.

Man kan ikke skabe større chancer i en kamp, end vi gjorde i dag, og det er positivt, at vi når dertil, men at vi ikke får scoret – det er vildt frustrerende. Det er ligeså frustrerende for os i forsvaret, som det er for angriberne. Vi både vinder og taber som et hold, men når jeg tænker tilbage på kampen her efterfølgende, så forstår jeg ikke, at vi kan tabe den med 3-0.

Rasmus Festersen:
Det er tydeligt for alle, at det ikke var en 3-0 nederlag, som 3-0 kampe er flest. Vi må bøje os i støvet for den effektivitet, som SønderjyskE kommer til Odense med i dag. De tog vare på deres få chancer, og vi formåede ikke at tage vare på vores mange chancer – og det er derfor, vi står og har tabt 3-0 her efter kampen.

Mathias Greve:
Jeg har en surrealistisk følelse her efter kampen. Vi spiller den nok bedste første halvleg i hele sæsonen. Vi skaber masser af chancer og, og spillet flyder ganske godt på banen.

Vi er tidligere blevet kritiseret for at have spillet for sidelæns og baglæns mod kompakte mandskaber. Det gør vi på ingen måde i dag, og vi spiller en rigtig god første halvleg. Så vi har chancerne, men vi må så bare sige, at SønderjyskE var mere effektive, end vi var i dag.


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd