Log ind

Reserverne besejrede AGF

Nyt fra Reserveholdet |20. februar 2018 |
(Foto: Morten Wamsler, OB)

OB’s reserver vandt tirsdag eftermiddag over AGF i en uofficiel kamp på Dyrskuepladsen i Odense. På en bane, der mest mindede om en blanding af en olympisk pukkelpist og en beach-fodbold-bane i det nordlige Norge, kunne de to klubber glæde sig over en kamp med masser af energi - og over store udfordringer på underlaget.

Det hindrede dog ikke Julius Eskesen i at bringe OB i front efter omtrent 20 minutter, da han afsluttede et fint OB-angreb med at sparke bolden i nettet. I pausen skiftede OB fire mand og stillede nu med et mandskab, der på tre af de fire forsvarspositioner blev udgjort af akademispillere. Det gjorde dog ikke kampbilledet ret meget anderledes, og godt tyve minutter efter pausen kunne en fjerde akademispiller øge føringen til 2-0. Det skete, da Mohammed Fellah bragede et frispark på undersiden af overliggeren, hvorefter Mathias Jørgensen fik sendt returbolden i nettet.

Kort tid efter reducerede AGF til slutresultatet 2-1, og selvom der var chancer i begge ender til endnu en scoring, så var det mest bemærkelsesværdige i slutfasen af kampen, at OB’s reservekeeper Hans Christian Bernat måtte skiftes ind som spidsangriber, da Mathias Jørgensen fik skadeproblemer.

Kampen i tal:

OB - AGF 2-1 (1-0)
20. 1-0 Julius Eskesen
65. 2-0 Mathias Jørgensen
70. 2-1


OB: Thomas Mikkelsen - Ryan Johnson Laursen (46. Jonathan Harboe), Joao Pereira (46. Christian Vestergaard), Marco Lund (46. Kasper Skræp), Jacob Buus - Mohammed Fellah, Mathias Thrane, Nana Welbeck (46. Mathias Jørgensen(80. H.C. Bernat)), Rasmus Jönsson (70. Peter Clement) - Joan Simun Edmundsson, Julius Eskesen.


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd