Log ind

Reserverne tabte tæt kamp mod FCK

Nyt fra Reserveholdet |30. april 2018 |
(Foto: Benjamin Jakobsen/ob.dk)

Reserveligaen pulje 2
Mandag 30. april, 16:00, EWII Park
OB – FC København 0-2 (0-1)
16. min. 0-1 Mads Roerslev
64. min. 0-2 Pierre Bengtsson

OB’s holdopstilling:
Thomas Mikkelsen – Jacob Buus, Nana Welbeck (46. min. Oliver Skolnik), Joao Pereira, Jacob Barrett Laursen (61. min. Jonathan Kjær) – Mohammed Fellah, André Rømer, Mathias Thrane (80. min. Peter Clement), Troels Kløve (46. min. Jonathan Harboe) – Rasmus Jönsson, Mathias Jørgensen (73. min. Elias Lamnaouar)

FCK’s holdopstilling:
Kim Christensen – Mads Roerslev (80. min. Morten Hjulmand), Luka Racic, Niklas Vesterlund, Pierre Bengtsson – Youssef Toutouh (68. min. Ibrahim Samrawi), Jan Gregus, William Kvist, Henrik Bellmann(68. min. Felix Winther) – Jonas Wind, Carlo Holse

Kampens forløb:
Mandag eftermiddag bød på den første hjemmekamp i år 2018 for OB’s reserveligamandskab, da FCK kom på besøg. FCK indtager en førsteplads i Reserveligaens pulje 2, mens OB er lige efter dem på en 2. plads – blot fire point efter med to færre kampe spillet. Derudover endte det første indbyrdes møde mellem de to reservehold med 1-0 til OB, så der var forventninger om en tæt kamp på EWII Park.

På banen startede det ganske jævnbyrdigt, og boldomgangen var fornuftig fra begge mandskaber. Der var også optræk til fornuftige målchancer, men de helt store chancer udeblev. Efter et kvarters spil smækkede FCK så et indlæg ind i feltet fra venstresiden. Mads Roerslev kom nærmest flyvende ind i den efter et energisk løb fra højrekanten, og han stangede FCK i front med 1-0.

Ti minutter senere var FCK igen farlige på et indlæg fra venstrekanten, hvor Pierre Bengtsson fik vist, at hans sparketeknik ikke fejler noget. Denne gang kom André Rømer dog højest, og han fik headet bolden væk fra feltet.

OB fik bedre fat i kampen, og det var OB, der dominerede på bolden – og spillet blev skubbet længere frem på københavnernes banehalvdel. Efter 42 minutters spil var OB tæt på at bringe balance i regnskabet, da Mathias Jørgensen efter et FCK-hjørnespark løb fra alt og alle med bolden ved fødderne. Desværre var Luka Racic blevet tilbage i forsvaret hos københavnerne, og han fik presset Jørgensen i afslutningen, som fløj over målet.

I pausen skiftede John Bredal både Troels Kløve og Nana Welbeck ud, mens Jonathan Harboe og Oliver Skolnik fra U19-mandskabet kom på banen, og fra anden halvleg fortsatte OB med at være spillemæssigt dominerende.

Efter 58 minutter var Mohammed Fellah så tæt på at bringe balance i regnskabet, da han efter et par fikse driblinger trykkede af efter det fjerneste målhjørne. Bolden fløj dog tæt over målet til et målspark. Kort efter var det så Mathias Jørgensen, der var tæt på, men Niklas Vesterlund fik blokeret afslutningen.

OB sad på spillet, og FCK var sjældne gæster i OB-enden – alligevel var det lige pludselig københavnerne, der efter 64 minutters spil gjorde det til 2-0, da Pierre Bengtsson sparkede et frispark i kassen.

Med tyve minutter tilbage af kampen var det så Rasmus Jönsson, der var ved at komme på tavlen for OB. Efter et flot bandespil med Mathias Thrane forsøgte han at sparke den over keeper Kim Christensen i en blød bue, men den rutinerede målmand fik puffet bolden over målet. Små ti minutter senere var OB’s svenske offensivspiller igen på spil, men også har vandt Kim Christensen den direkte duel mod Jönsson og måtte give OB endnu et hjørnespark.

I kampens sidste minut var André Rømer tæt på, men endnu en fornem redning fra Kim Christensen resulterede i endnu et hjørnespark. Her fik OB’erne langt om længe bolden over stregen, men linjedommeren vinkede for offside, hvorefter dommer Paw Johansen blæste i fløjten for sidste gang.

Kommentar fra John Bredal:
Det lignede desværre lidt vores kamp i SønderjyskE i går. I går var det et dumt straffesparksmål, der ødelagde det for os, og i dag et dumt frisparksmål. Vi havde ædt os selv godt ind i kampen, og vi havde bestemt muligheden for enten et eller tre point inden deres frisparksscoring.

Derfor var det lidt en mavepuster at vi indkasserede et mål, hvor muren flyttede sig og ikke stod imod. Når det er sagt, så fik vi efter 25 minutter fint fat om kampen og var spildominerende. Vi spillede meget med bolden, måske også for meget, men vi pressede dem godt i bund i lange perioder. Havde flere gode muligheder som vi skulle have forvaltet bedre og have fået mere ud af.

Det var en god kamp på et pænt højt niveau mod en god modstander, men vi er ikke tilfredse med ikke minimum at få ét point med herfra.

Næste kamp i Reserveligaen:
7. april, 16:00 OB – Brøndby IF, EWII Park


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd