Log ind

Reserverne vandt ude mod SønderjyskE

Nyt fra Reserveholdet |6. november 2017 |
(Foto: Anja Ankerstjerne)

Reserveligaen
Mandag 6. november klokken 14:00, Haderslev
SønderjyskE – OB 0-1 (0-1)
42. min. 0-1 Casper Nielsen

SønderjyskEs startopstilling:
Lukas Fernandes – Jeppe Simonsen, Anders Egholm, Rasmus Vinderslev, Mikkel Hedegaard – Mads Hvilsom, Victor Ekani, Marcel Rømer, Casper Olesen – William Tchuameni, Marko Mitrovic

OB’s holdopstilling:
Thomas Mikkelsen – Jacob Buus (80. Mathias Bonde), Joao Pereira, Jeppe Tverskov, Ryan Johnson Laursen (46. min. Mads Jørgensen) – Casper Nielsen, Nana Welbeck, Mathias Thrane, Julius Eskesen (89. min. Lucas Møller Jensen) – Nicklas Helenius, Kristian Weber (81. min. Peter Clement)
Bænken: Andreas Søndergaard, Mads Jørgensen (Marienlyst), Jonathan Harboe, Lucas Møller Jensen, Mathias Bonde, Peter Clement

Kampens forløb:
Mandag fik striberne mulighed for at jagte en lille revanche fra søndagens nederlag til SønderjyskE. Det var nemlig tid til det andet Reserveligaklubber mellem de to klubber på en uge. Sidste mandag vandt OB på Dyrskuepladsen med 2-1 i en jævnbyrdig kamp, men denne mandag flød spillet bedre for striberne end for sønderjyderne.

Der var dominans fra OB-spillerne, og første chance tilfaldt Kristian Weber, men SønderjyskE-defensiven fik afvist forsøget fra Weber. Efter 25 minutters OB-dominans kom sønderjyderne bedre med, og pludselig ramte Mads Hvilsom stolpen.

Efterfølgende hankede striberne lidt ekstra op i sig selv og satte sig igen på spillet. Fem minutter senere var det nemlig OB, der var ved at komme foran 1-0. Et flot gennemspillet angreb endte med et indlæg fra Jacob Buus til over i det bageste område i feltet, hvor Nicklas Helenius stod klar. Helenius fik et fint træf på bolden, men desværre sneg afslutningen sig udenfor målrammen.

Få minutter senere var Helenius endnu engang tæt på – denne gang efter et indlæg fra Ryan Johnson Laursen, men igen måtte den stærkt spillende OB-angriber se sit forsøge snige sig lige om overliggeren.

Vi nærmede os pausefløjtet, og det lignede efterhånden en målløs halvleg, men OB-spillerne ville det anderledes med tre minutter til pausen. Kristian Weber trykkede til kuglen fra distancen, forsvaret fik afrettet afslutningen. Julius Eskesen var hurtigt over bolden, og han spillede den skråt tilbage til Casper Nielsen, der huggede bolden i målet til en OB-føring på 1-0.

Der var ikke mange der kunne sige noget til, at striberne bragte sig foran efter 45 minutter, hvor det var OB, der var det både klart bedste og farligste mandskab. Fra anden halvlegs start blev en på forhånd aftalt udskiftning foretaget, da Mads Jørgensen fra Marienlyst blev sendt på banen i stedet For Ryan Johnson Laursen, der spillede en fin første halvleg.

Kampbilledet i anden halvleg mindede langt hen ad vejen om første halvleg, hvor OB dominerede. SønderjyskE fik dog justeret en smule, så OB fik skabt færre chancer i opgøret, end det var tilfældet i første halvleg.

Et kvarter inde i anden halvleg var Nana Welbeck lige ved at bringe OB foran 2-0 efter glimrende forarbejde fra Weber, der flot opsnappede bolden fra Rømer, inden han spillede bolden videre til Welbeck, som var tæt på at sende kuglen i kassen.

I det sidste kvarter forsøgte hjemmeholdet at presse OB tilbage, men striberne begyndte at fastholde bolden i længere tid, så SønderjyskE havde svært ved at få fastholdt et pres mod OB-målet.

I de sidste fem minutter blev Anders Egholm sendt på toppen for SønderjyskE, og så var opskriften ellers, at der skulle pumpes bolde op i feltet efter ham. OB-træner John Bredal svarede igen med at smide Helenius ned i midterforsvaret, og han afviste gang på gang forsøgene fra SønderjyskE sammen med resten af forsvaret, og dermed vandt OB med 1-0 i Haderslev.

Kommentar fra John Bredal:
Vi spiller i store perioder en meget flot første halvleg. Der blev spillet fornuftigt med flotte angrebskombinationer, og det var også efter et fornuftigt angreb, vi bragte os foran med 1-0. Så generelt en rigtig flot første halvleg af hele holdet. Vi havde som sådan ikke brug for pausen, men den kom ikke særlig overraskende for os efter 45 minutter, og SønderjyskE fik organiseret sig lidt bedre, og de fik medvinden med sig, som vi havde haft i første halvleg.

Det gjorde, at vi havde lidt svært ved at komme ud af vores forsvarszone i enkelte perioder, men der var fuld kontrol over kampen, og det var os, der havde de målchancer, der var i kampen. Det var ikke helt så godt gennemspillet som i første halvleg, men vi holdt fast i bolden og kørte længere angreb, som kampen skred frem, så SønderjyskE ikke formåede at presse os så massivt, som de kunne ønske sig at have gjort i det sidste kvarter.

Så en flot sejr mod et godt reservehold fra SønderjyskE, der inden de to kampe mod os havde spillet ti kampe i træk uden nederlag, så vi er godt tilfredse med, at vi gav dem to nederlag i træk.


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd