Log ind

Rømer ser frem til første kamp for OB

Alka Superliga |18. januar 2018 |
(Foto: Benjamin Jakobsen)

Kalenderen viser 2018 og truppen er efterhånden blevet banket godt igennem på træningsbanen i Ådalen. Huerne har været trukket ned i panden og halstørklæderne har siddet tæt om halsen på spillerne i de kolde temperaturer, som januartræningen byder på. I morgen står den til gengæld på kamp, når Striberne tager turen til Falster, hvor sæsonens første kamp skal spilles mod Nykøbing FC.

Kampen er også første mulighed for nyindkøbene Marco Lund og André Rømer for at spille sig ind i startopstillingen for klubben og sidstnævnte glæder sig til at komme i kamp for sin nye klub.

- Det er jo det, som man træner for hele ugen så det glæder jeg mig selvfølgelig til. Det er første kamp og selvom det kun er en træningskamp er det selvfølgelig specielt at skulle spille første kamp i en ny klub, og det glæder jeg mig til.

Vil sætte medspillerne i scene

Rømer beskriver sig selv som en holdspiller, der foretrækker at hjælpe sine medspillere med at stråle i kampene.  

- Jeg er en alsidig spiller, der ikke er den der laver flest mål eller assist, men jeg har ofte haft tredje eller fjerdesidste fod på, så jeg er bedre til at sætte mine medspillere op, end jeg sætter mig selv op.

Og det er netop dét, som den 24-årige midtbanespiller gerne vil kunne byde ind med, når OB i morgen gæster Nykøbing FC.

- Der har manglet lidt overskud her i de første træninger til at orientere mig og spille frem i banen. Det er noget, som jeg gerne vil i morgen. Forhåbentlig kan jeg komme til at sætte de andre lidt i scene og ikke bare have fokus på en selv, men også lægge nogle gode afleveringer til mine medspillere frem i banen.

Opløftende opstart

André Rømer har trænet med truppen i små 14 dage. Og han føler selv, at han er faldet godt ind i truppen og har fået en fin start på sin karriere som OB-spiller, men manglende spilletid i efteråret hos FCM gør også, at han stadig mangler nogle procenter i forhold til at være i kampform.

- Nu er det første gang, at jeg har skiftet klub siden jeg var 15 så selvfølgelig er man lidt nervøs inden et skifte, men jeg synes, at det har været rigtigt godt. Jeg føler, at jeg er faldet godt ind i truppen og generelt har jeg haft en fin start, men jeg mangler selvfølgelig lige det sidste rent personligt.

Altafgørende med spilletid

Den manglende spilletid for Superligaens aktuelle førerhold er også grunden til, at Rømer efter ni år på den jyske hede nu har valgt at skifte den sorte trøje ud med den blå- og hvidstribede. Han håber naturligvis, at skiftet til OB kan give ham nogle flere minutter i landets bedste fodboldrække.

- Der var ikke så meget spilletid i Midtjylland i denne sæson og det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, når man har spillet 150 førsteholdskampe og er 24 år så det er det jeg er skiftet for, og jeg håber, at det er det, som kommer til at ske her.

På trods af, at han ikke har fået mange minutter for FCM i efteråret er han optimistisk omkring sin opstart i OB og understreger, at det er kampene, der skal få ham tilbage på 100 % igen.

- Det er naturligvis hårdt her i opstarten, men jeg synes, at jeg hænger godt på og jeg føler ikke, at jeg ligger sidst, når vi løber, og det er klart, at der mangler stadig de sidste procenter, men de kommer kun ved at spille kampe.

Kampen mod Nykøbing FC bliver spillet fredag kl. 13.00 og kan streames på Nykøbing FC’s Facebookside. 


Skrevet af Kim Gavnbo

EmediateAd