Sammen for klubben.
    
For byen. For altid

gOSEe Card - Bestil et i dag.

Sponsorinformation |31. oktober 2014 |

gOSEe card har mange fordele  bl.a., giver det muligheden for at benytte Oplevelsespuljen som betalingsmiddel på en langt enklere måde.

Kortet bruges som et dankort og kan anvendes hos danbillet.dk,  og i alle dankortterminaler i Odense Sport & Event regi. Det betyder, at når du fremadrettet er til fodbold eller koncert, så kan kortet bruges i alle boder og barer.
Skal du bruge Oplevelsespuljen til køb af koncertbilletter går du blot ind på danbillet.dk, log-in og bestil billetterne der og vælger gOSEe  som betalingskort – hurtigt og nemt og en ekstra fordel er, at du sparer ekspeditionsgebyret, som ellers bliver opkrævet i forbindelse med brug af Oplevelsespuljen.

Kom godt i gang
Vi har lavet en trin-for-trin guide, så du kan komme godt i gangen med brugen af gOSEe card – læs guiden nedenfor.

 1. Bestillinger af gOSEe card skal sendes til vip@ose.dk med angivelse af antal ønsket kort samt beløb som skal indsættes på det enkelte kort. Oprettelsen af gOSEe card koster kr. 250,- pr. kort som trækkes på Oplevelsespuljen. Der kan indsættes min. kr. 1.000,- og maks. kr. 20.000,-, som modregnes på Oplevelsespuljen.

 2. Herefter udsteder Odense Sport & Event kortet og sender det med posten.

 3. Når kortet er modtaget med posten, skal gOSEe card af sikkerhedsmæssige årsager aktiveres inden det kan bruges.
  gOSEe card aktiveres ved at sende en mail med kortnummer til vip@ose.dk, som bekræftelse på modtagelsen og dernæst aktiverer Odense Sport & Event kortet og giver besked tilbage om, at nu kan kortet bruges. Vi ser meget gerne, at vores vilkår for gOSEe card gennemlæses inden brug af kortet.

 4. Nu kan gOSEe card anvendes som betalingsmiddel følgende steder:
  - Danbillet.dk: Køb dine koncertbilletter online via danbillet.dk 

  JVB Live koncerter : Til koncerterne kan gOSEe card bruges i næsten alle barerne.
 5. Undtaget er dog spillestedet Posten samt ODEON

 6. - Hotel Odense: En overnatning på hotellet eller en middag i restauranten er også muligt med gOSEe card.

  - EWII Park: Når du er til forbold kan gOSEe card bruges i alle boder.

  - Odense Eventyr Golf Center: Her er der mulighed for at anvende gOSEe card til bl.a. Green Fee, leje udstyr

 7. Ved betaling med gOSEe card anvendes kortet på samme måde som et dankort. Kortet føres igennem dankortterminalen med magnetstriben og købet vil straks blive registreret. Der skal altså ikke indtastes kode og vær opmærksom på, at det kun muligt at hæve på beløbet med gOSEe card.

 8. Via QR-koden på gOSEe card kan ens saldo på kortet og transaktioner ses. Det er også muligt at logge ind på Sponsorforum og tjekke saldo og transaktioner der. Derudover vil saldoen fremgå på ens dankortbon, når man har foretaget et køb med kortet.
  (brug billede).

 9. Forsvinder eller mister man ens gOSEe card, skal kortet hurtigst muligt spærres af Odense Sport & Event. Så tag kontakt til os på hverdage fra kl. 8.00-16.00 på tlf. 6556 0275 eller vip@ose.dk.

 10. Ved optankning af penge på gOSEe card, send da en mail til vip@ose.dk med beløb som skal indsættes samt kortnummer, og pengene vil blive indsat på kortetog modregnet på Oplevelsespuljen.


Læs vilkår for gOSEe card her.

Vi håber, at I finder lige så stor glæde ved gOSEe card, som vi gør. Vi tror på, at gOSEe card kan være med til at bringe yderligere værdi til vores samarbejde.

Har I spørgsmål til brugen af kortet, er I altid velkommen til at kontakte os.


Skrevet af Susie Bebe Nielsen