Sammen for klubben.
    
For byen. For altid

Så er det NU! - Koncert billetter igennem OS&E

Sponsorinformation |8. november 2017 |

Som sponsor har du en lang række fordele, og én af dem kan bringe dig tættere på musikken. Vi har netop offentliggjort en masse af sommerens fede koncerter, som vi synes du skal tjekke ud, hvis du ikke allerede har gjort det.

Du kan se hele programmet på Culture-Club og JVB’s hjemmeside: https://www.cc-jvb.dk/alle-koncerter/
Et meget stort udbud i alle genre. Der skal nok være noget der passer til dig. 

Den Fynske Landsby og Valdemar Slot er til sommer spillested for nogle af de største danske navne, hvor bl.a. Kim Larsen, Thomas Helmig og Jacob Dinesen ligger vejen forbi de smukke omgivelser. Her er allerede flere af koncerterne udsolgt, og missede du billetter til C.V Jørgensen har vi reserveret et stærkt begrænset antal billetter, så hvis du er hurtig, kan du stadig nå at sikre dig nogle billetter.

Billetterne er først til mølle, og vi opfordrer kraftigt på at være ude i god tid, da der er rift om dem!

Men det er ikke kun musik, vi har at byde på. Du kan også opleve nogen af landets absolut bedste stand-up komikere. Navne som Øgendahl & Hvam, Jan Gintberg og Tobias Dybvad er på programmet, så hvis du har lyst til et godt grin med kunder og kollegaer, er det også en mulighed.  Niels Hausgaard nyeste show går i salg den 16. november, men kom med din bestilling før og vi vil sikre dig dine billetter, max. antal 4 billetter per sponsor. Der bliver rift om dem.

Foråret skydes i gang i Kongens Have med en Familiekoncert med Rasmus Seebach, som vil synge nogle af de nye sange, der udkommer på det længeventede album ’Før Vi Mødte Dig’ den 24. november. Du kan læse meget mere om koncerten på hjemmesiden.  

Skynd dig ! Skriv til vip@ose.dk mailen for bestilling. Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen
Odense Sport & Event


Skrevet af Vinni Dahl