Log ind

Skogseid ny mand i OB

Nyt fra OB |23. januar 2015 |

OB har skrevet kontrakt med forsvarsspilleren Håkon Skogseid. Den 27-årige nordmand kommer til OB fra Viking Stavanger, hvor han har spillet siden 2009. Kontrakten mellem OB og Skogseid gælder frem til sommeren 2015, men begge parter er på forhånd interesserede i at samarbejdet skal blive længere.

Håkon Skogseid har sine forcer som højre back, og det er her, at han har spillet det meste af sin karriere. Han er kendt for at arbejde hårdt og med en solid indstilling, og det glæder sportsdirektør Jesper Hansen sig til at opleve i OB-truppen også.

- Håkon er en dygtig forsvarsspiller, der yder sit maksimale hver gang. Vi har haft ham til prøvetræning i en uges tid, og der har han vist, at han vil være en rigtig god tilgang til vores trup, hvor vi jo netop på positionen som højre back har brug for forstærkning, efter at vi har sagt farvel til Espen Ruud, siger OB's sportsdirektør Jesper Hansen.

Cheftræner Ove Pedersen er overbevist om, at Håkon Skogseid vi vise sig som en forstærkning i OB-truppen.

- Han er den type, vi har ledt efter. Han er defensivt stærk, og han vil meget gerne med i spillet frem ad banen. Han har en meget fin løbekapacitet, og han er en god holdspiller, der først og fremmest lægger vægt på at yde det, som holdet har behov for. Det bekræftede han os i, da han var til prøvetræning, og vi glæder os til at have ham i truppen, siger Ove Pedersen.

Skogseid var på besøg i OB tidligere i januar, hvor parterne kunne se hinanden an. Og det var en god oplevelse for både OB og for Håkon Skogseid.

- Jeg fik et fint indtryk af OB, som virker som en meget fin klub, og jeg oplevede mine kommende holdkammerater som nogle rigtig gode fyre, som jeg glæder mig til at spille sammen med. I det hele taget ser jeg skridtet til dansk fodbold som et lille skridt fremad i min karriere, så jeg er virkelig glad for, at OB har vist interesse for mig, siger Håkon Skogseid.

Når kontrakten mellem OB og Håkon Skogseid i første omgang er på et halvt år, så er det af personlige årsager. Viljen til en længere kontrakt har fra starten været gensidig, men private omstændigheder betyder, at samarbejdet indledes med en kortere aftale.

- Vi respekterer naturligvis, når der er pludselige familiære årsager, der spiller ind. Derfor har det været fornuftigt, at vi indleder samarbejdet med en aftale for forårssæsonen, og så håber vi, at alting udvikler sig på bedste vis både på og udenfor banen, så Håkon kan blive en permanent løsning for os, siger Jesper Hansen.

Håkon Skogseid træner med resten af Superligatruppen lørdag formiddag. Han kommer til at optræde med trøje nummer 28, og han har mulighed for uofficiel debut, når OB møder Hamburger SV i en lukket træningskamp søndag i Tyskland.

FAKTA
Navn: Håkon Skogseid
Født: 14.01.1988
Trøjenr.: 28
Nation: Norge
Højde: 186 cm.
Tidl. klub: Viking Stavanger, Notodden, Stabæk


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd