Log ind

Skogseid stopper i OB ved kontraktudløb

Nyt fra OB |2. juni 2015 |

OB's norske forsvarsspiller Håkon Skogseid stopper i OB, når hans kontrakt udløber med udgangen af denne sæson. Skogseid kom til OB i vinterpausen, og han har været fast mand på holdkortet i foråret, hvor han kun har misset en enkelt kamp på grund af sygdom.

- Da vi skrev en halvårig kontrakt med Håkon var det vores håb, at han kunne være med til at stabilisere vores defensiv, og det har han levet op til. Han har passet rigtig godt ind i den måde, Ove Pedersen har ønsket at gribe opgaverne an på. Der var nogle private årsager, der gjorde, at Håkon kun ønskede at binde sig for et halvt år, og vores gode samarbejde slutter med udgangen af denne sæson i fælles forståelse. Vi takker Håkon for hans indsats, og vi ønsker ham al mulig held og lykke, siger OB's sportsdirektør Jesper Hansen.

Håkon Skogseid tager afsked med OB for at vende hjem til Norge. Men det er samtidig med en lidt trist fornemmelse, at han skal sige farvel til Ådalen, hvor han har befundet sig godt.

- Jeg har haft en rigtig fin tid i OB, og da jeg kom hertil, havde vi meget fokus på, at vi skulle væk fra nedrykningsstregen. Det lykkedes fire runder før tid, så det er positivt. Jeg er glad for al den spilletid, jeg har fået, og det har været sjovt at være en del af en god trup og en god klub, som jeg kun kan ønske al mulig held og lykke fremover. Jeg regner med, at jeg skal hjem til Norge, hvor jeg håber at finde en klub i Oslo-området. Jeg er på et punkt i min karriere, hvor familien og livet udenfor fodboldbanen også har en høj prioritet, så det er mit håb, at det kan lykkes.

Skogseid er noteret for 14 kampe i OB-trøjen, og han har mulighed for sin 15. optræden, når OB søndag tager imod Randers FC i sæsonafslutningen.


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd