Log ind

Søren Berg solgt til Viking Stavanger

Nyt fra truppen |9. juni 2006 |
Foto: Erik Kempf

OB har i dag solgt Søren Berg til den norske Tippeligaklub Viking Stavanger med virkning fra den 1. juli i år.

OB forlængede i oktober 2005 aftalen med Søren Berg frem til sommeren 2008, og undgik dermed at han ville være transferfri fra den 30. juni i år. OB måtte dog samtidig acceptere et transferloft i forbindelse med et eventuelt klubskifte. Det har derfor ikke været muligt for OB at holde på Berg, eftersom Viking Stavanger har opfyldt det økonomiske krav.

Søren Berg har siden ankomsten i 2000 været en fast del af OB’s SAS Ligahold, og derfor så OB selvfølgelig helst at Berg fortsatte i klubben.

- Vi er kede af at sige farvel til Søren Berg. Han er en dygtig spiller, som har betydet meget for OB. Ved forlængelsen med ham i oktober sikrede vi, at han ikke gik gratis efter sæsonafslutningen i år, men vi måtte acceptere et transferloft, som Viking Stavanger nu har opfyldt. Hans indsats i den tid, han har været i klubben, har betydet meget for os, og vi ønsker ham naturligvis al held og lykke i sin nye klub, siger OB’s direktør Kim Brink om salget af Søren Berg.

Søren Berg ser tilbage på seks gode år i OB-trøjen.
- Det har været seks rigtig gode år i OB. Der har været et godt samarbejde i klubben, og det har været en stor fornøjelse at spille for vores fans. Jeg er blevet behandlet utrolig godt, og det er da naturligvis trist at forlade klubben. Når jeg vælger at skifte, er det fordi, det er en god mulighed for at komme ud og få en stor oplevelse i udlandet med min familie, hvilket jeg håber at folk forstår, forklarer Søren Berg.

Søren Berg kom til OB fra Dalum, og siden debuten den 29. juli 2000 er det blevet til 221 kampe og 49 mål i den stribede trøje.

 


Skrevet af Peter Hørlüch

EmediateAd