Log ind

Spændende udfordringer i Atlantic Cup

Nyt fra OB |19. januar 2012 |
(Foto: Erik Kempf)

For andet år i træk deltager OB i 2012 i The Atlantic Cup. Turneringen består i år af tre europæiske klubber og tre skandinaviske klubber, som afvikler turneringen på Estádio Algarve Portugal.

Deltagerne i dette års turnering er Wisla Krakow, Helsingborg IF, Dinamo Zagreb, Rapid Wien, OB og FC Midtjylland. Fire af de deltagende klubber har enten vundet ​​deres hjemlige liga, eller spiller med i toppen af ligaen. Det bør give mulighed for en fantastisk turnering.

Det er spændende og stærke modstandere, OB møder i Atlantic Cup: Rapid Wien fører den østrigske liga, Dinamo Zagreb er kroatisk mester og pokalvinder og Wisla Krakow kender fynboerne som alt til fra gruppespillet i Europa League, idet de to hold også mødtes i det nyligt afsluttede Europa League gruppespil. Her vandt OB 3-1 over Wisla Krakow i Polen, mens polakkerne vandt 2-1 i Odense. Men det specielle ved gensynet med Wisla Krakow er, at OB med 2-2 mod Fulham i den sidste gruppekamp hjalp polakkerne videre til 32-delsfinalerne i Europa League.

OB’s kampprogram ser således ud (tidspunkterne er dansk tid):

Dinamo Zagreb – OB 29. januar kl. 21.00
OB – Rapid Wien 2. februar kl. 21.00
OB – Wisla Krakow 5. februar kl. 21.00

Hvis OB vinder sin gruppe, spiller holdet finale 7. februar kl. 18.00

Du kan følge turneringen på TV2 Sport og på denne web-site: http:// www.theatlanticcup.eu


Skrevet af Asger Torning

EmediateAd