Log ind

- Stemning sætter mig bare endnu mere op

Alka Superliga |3. marts 2018 |

Onsdag fik André Rømer sin første startplads på den centrale midtbane, hvor han er blevet hentet til. Det var han naturligvis glad for, selvom han gerne havde set den komme tidligere.

- Jeg synes, det gik rigtig fint inde på midtbanen onsdag. Det var længe ventet, og jeg har også måttet vente lidt mere, end jeg havde håbet på, men sådan er det, når der er hård konkurrence om pladserne. Heldigvis slap jeg godt fra det, så jeg fik bevist, at jeg godt kan gøre mig gældende på den centrale midt, siger André Rømer om den første startplads på midtbanen.

Søndag venter der så en noget anderledes modstander, når OB gæster Brøndby Stadion klokken 18:00. Brøndby er særdeles godt kørende, og André Rømer er særligt imponeret over det presspil, de gule fra Vestegnen kan lave.

- De kan jo gå amok i deres spil. De vil gerne spille kaosfodbold, og så forsøger de at stresse modstanderne, når de ikke har bolden. Jeg synes egentlig, Brøndby er bedre uden bold end med bold, fordi de er så gode i deres presspil. Kommer vi til gengæld forbi det første pres, så er der fem-seks spillere væk, og så er der naturligvis store muligheder for at skabe noget.

Brøndby Stadion plejer gerne at skabe at festlig ramme om kampene med et højere decibelniveau, end man ser til de fleste kampe. For nogle kan det måske virke skræmmende, men for André Rømer er det bare noget, han glæder sig til.

- At der er mange tilskuere og god stemning er bare med til at sætte mig endnu mere op. Jeg kan godt lide at spille store kampe med mange tilskuere, så jeg glæder mig rigtig meget til at skulle spille kampen i morgen mod Brøndby, siger Rømer, inden han fortæller, hvordan han forventer, at striberne griber kampen an på.

- Vi skal spille det fodbold, vi har vist i store perioder af foråret. Vi skal turde spille med bolden lands jorden, og når det er nødvendigt, skal vi turde smide kuglen ned i bagrummet. Så vi skal over og spille kampen på de ting, som vi selv er gode til, så tror jeg også på, at vi kan levere et resultat.

Inden søndagens kamp er OB placeret på en 6. plads, og det er helt i stil med målsætningen. Men skal striberne ende der om tre runder, så kræver det flere point i de sidste tre runder, men André Rømer ser optimistisk på muligheden for at ende blandt de seks bedste i Alka Superligaen efter 26 runder.

- Jeg synes, det ser rigtig fint ud i forhold til top 6. Det er rart, at vi er i top 6 lige nu, selvom intet er afgjort. Det gør, at vi selv kan afgøre det, og som jeg ser det lige nu, så er vi tre hold, der kæmper om to pladser. Derfor bliver det naturligvis spændende at se, hvem der trækker sig sejrrigt ud af det.

Næste kamp for OB i jagten på en plads i top 6 er som nævnt søndag aften klokken 18:00 på Brøndby Stadion.


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd