Log ind

Svensk midtbanespiller klar for OB

Nyt fra OB |2. september 2013 |
(Foto: Morten Wamsler)

OB har mandag sikret sig den svenske spiller Dusan Djuric på en 1-årig aftale. Den 28-årige midtbanespiller har kontrakt i den franske klub Valenciennes, hvor OB har lejet ham frem til 30. juni 2014.

Den svenske midtbanespiller med serbiske rødder kommer til OB fra den franske klub Valenciennes, hvor han har haft kontrakt siden 2012. Han slog igennem i svenske Halmstads BK og har siden spillet 118 kampe i schweiziske FC Zürich. Desuden er det blevet til otte optrædender på det svenske A-landshold og 21 svenske ungdomslandskampe.

- Dusan er en stærk midtbanespiller med store offensive kvaliteter. Han gjorde sig kraftigt bemærket i både Halmstad og Zürich, mens han har haft det lidt vanskeligere i Valenciennes. Det ændrer ikke på, at han har et stort potentiale, og vi tror på, at han kan blive en gevinst for os i Superligaen. Han er teknisk dygtig og rigtig god til at sætte holdkammeraterne i scene, og så kommer han med en god portion rutine, selvom han endnu er i sin bedste fodboldalder, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

Dusan Djuric ser frem til udfordringerne i OB og i den danske Superliga.

- Jeg er rigtig glad for at komme hertil. Det er en ny chance for mig efter en periode med lidt mindre spilletid og lidt skader. Jeg er helt frisk og spilleklar nu, og jeg glæder mig til at være med til at spille OB fremad i tabellen. Jeg kender OB som en stor klub i Danmark, og jeg ser frem til at lære spillerne at kende og komme ind på holdet.

Dusan Djuric træner første gang med sine nye holdkammerater onsdag formiddag.  Han kommer i OB til at optræde med trøje nummer 29.

Fakta
Navn: Dusan Djuric
Fødselsdato: 13.09.1984
Nationalitet: Svensk
Position: Midtbane
Trøjenr.: 29
Højde: 1,81
Landskampe: 8 A-landskampe, 21 U21 landskampe
Tidligere klubber: Halmstads BK, FC Zürich, Valenciennes


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd