Sammen for klubben.
    
For byen. For altid

Tak for sidst – NETOB mødebooking

NETOB |31. oktober 2017 |

MØDEBOOKING!

Det betyder møder i lange baner og i NETOB regi, blev det til mere end 50 møder, da der tirsdag morgen den 31. oktober blev afholdt NETOB arrangement på café Olivia Brasserie.

Lidt kolde mødte folk ind omkring kl. 8.00. Morgenen bød nemlig på skønt klart sensommervejr, men samtidig kolde temperaturer. Derfor var det for mange dejligt at blive mødt af duften af varm kaffe, da man trådte ind hos Olivia Brasserie.
Efter morgenmad og netværk blev der sagt velkommen og igen kunne vi byde velkommen til et nyt medlem – nemlig Würth Danmark, velkommen til.

Dagens vært Olivia Brasserie præsenterede efterfølgende deres nye rammer, hvor der for netværket er rigtig gode muligheder for at holde dagsmøder etc. i deres lokale på 1. salen. Så tag endelig fat i Simon og Pernille, hvis I har en forespørgsel.

Møder på kryds og tværs
Og så blev det mødetid. Der blev snakket muligheder, samarbejde og en masse andet i forbindelse med møderne. Nogle fik også hilst på hinanden for første gang og fik introduceret deres virksomheder.
En masse møder har åbnet døren til noget nyt – ja måske en ny kunde... Men arbejdet må ikke stoppe her og derfor opfordrer vi alle til at følge op på deres møder, så det lille frø, som er plantet i dag kan vokse og skabe mere liv til relationen.

Tak til alle, som deltog i mødebookingen!


Skrevet af Susie Bebe Nielsen