Log ind

Thomas Helveg besøger OB's officielle podcast

Alka Superliga |8. december 2017 |
Logo til OBs Podcast februar 2017

Sidste afsnit i denne sæson af OB’s Podcast er ude nu!

I denne omgang har vi fået besøg af en af OB’s største spillere gennem tiden, nemlig Thomas Helveg.

Klublegenden hyldes i forbindelse med klubbens sidste kamp i efterårssæsonen med en specialdesignet trøje fra Hummel. Du kan høre mere om Helveg og hans tid i klubben i ugens afsnit af podcasten.

Derudover har cheftræner, Kent Nielsen, været forbi for bl.a. at tale om holdets præstationer i efteråret og den kommende kamp mod Silkeborg. Cheftræneren giver bl.a. udtryk for, at holdet har været dygtige til at forsvare sig, hvilket har været medvirkende til, at man har samlet en del flere point, end man havde på samme tidspunkt sidste år.

Kent Nielsen vil naturligvis gerne have alle tre point på kontoen, når Silkeborg kommer forbi Odense på søndag, men selvom det ikke skulle blive til fuld pointhøst er OB stadig foran i køen, når der skal deles billetter ud til mesterskabspillet.

- Vi vil gerne krydre efteråret med en sejr mod silkeborg og når vi toppræsterer, som vi gjorde i anden halvleg mod FC Midtjylland har vi gode chancer for at få tre point. Men uanset resultatet er vi i foråret med, hvor det afgøres.

Sidst, men absolut ikke mindst har vi Jeppe Tverskov med til en omgang A til Å, hvor han bl.a. giver sit besyv med omkring, hvad arrigskab betyder for holdet, fodboldspilleres forfængelighed og Thranes evner til at spille Countrer-Strike.

Hele interviewet med Kent Nielsen samt Thomas Helveg og Jeppe Tverskov kan lyttes her.

Derudover kan podcasten også findes på iTunes under ’OB Podcast’.


Skrevet af Kim Gavnbo

EmediateAd