Log ind

Tingager om forlængelse: Nyder at være i klubben

Nyt fra OB |4. september 2017 |
(Foto: Kim Gavnbo)

Torsdag blev det offentliggjort at OB’s tårnhøje centerback, Frederik Tingager, har sat sin signatur på en forlængelse af sin kontrakt, således at den først udløber i sommeren 2019. Midterforsvaren har spillet 38 kampe for Striberne og har spillet fuld tid i alle kampe i indeværende sæson. 24-årige Tingager er begejstret for udsigten til at fortsætte sin udvikling i OB og han er samtidig taknemmelig for den tillid, som klubben har vist ham.    

- Det er selvfølgelig noget, som jeg er utroligt glad for. Forlængelsen med OB har hele tiden været min førsteprioritet, og jeg er glad for at være her. OB tog en chance med mig, både fordi jeg var et ubeskrevet blad, da de hentede mig, men også da jeg i en periode var nede i en bølgedal. Den tillid, som klubben har vist mig har gjort, at det er gået fremad og jeg har nydt hvert et sekund af det. Så jeg er glad for, at det kan blive til to år mere i den stribede trøje.

Det perfekte sted at udvikle sig

OB’s nummer tre kalder forlængelsen for en mulighed for at blive bedre. Tingager vil nemlig ikke have en længerevarende kontrakt, fordi han mener, at han trives bedst, når han hele tiden skal præstere.

- Jeg skal ud og præstere nu, fordi jeg har en kort aftale. Det er sådan, jeg trives bedst som person. Jeg skal hele tiden blive bedre, og det gør jeg bedst ved at have pres på mig selv. Da jeg kom hertil havde jeg også en kort aftale, og der skulle jeg også præsterer fra start, hvilket har sat mig i den situation, som jeg er i nu. Og med det håber jeg, at jeg bare udvikler mig endnu mere de næste to år.  Det gælder hele tiden om at udvikle sig, fordi jeg stadigvæk mangler at lægge på mit spil og jeg ser OB som et perfekt sted at gøre det.

Men Frederik Tingager afviser på ingen måde, at de to år ikke kan blive til endnu flere i Ådalen.

- Jeg har skrevet to år nu, men det betyder ikke, at jeg skal væk om to år. Det handler om den måde, jeg er på som spiller. Jeg har det bedst med en kortere kontrakt, fordi man hurtigt kan komme til at føle sig for sikker. Når man laver en kortere aftale bliver man bare nødt til at præstere.

Drømmer om udlandet, men fokuserer på OB

Ligesom de fleste andre unge talentfulde fodboldspillere i Danmark drømmer Tingager også om at komme til udlandet en dag. Når man som fodboldspiller har en kort karriere gælder det om at varetage den bedst muligt. Hårdt arbejde er det eneste vej frem, og derfor vil Tingager gerne presse sig selv til det yderste.  

- Det er en drøm, som jeg altid har haft. For mig handler det om, at jeg kan se tilbage på mig selv, når jeg er pensioneret og sige, at jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for at realisere den drøm. Men for at lykkedes skal fokus være i OB, og det er det også. 


Skrevet af Kim Gavnbo

EmediateAd