Sammen for klubben.
    
For byen. For altid

TREFOR Park skifter navn

Sponsorinformation |3. oktober 2016 |

Kære Samarbejdspartner

Vores stadionsponsor har for nyligt fået nyt navn, og hedder nu EWII. Det skal naturligvis afspejles i navnet på OB's hjemmebane, der fremover hedder EWII Park.

Om kort tid udsendes nedenstående pressemeddelelse, med lidt detaljer vedr. skiftet.

Vi glæder os meget over det fortsatte samarbejde med EWII, og ser frem til mange stærke, Stribede præstationer på EWII Park de kommende år. 

OB’s hjemmebane hedder fremover EWII Park

De seneste seks år har det fynske fodboldpublikum indløst billet til TREFOR Park, når hjemmeholdet løb på banen i Alka Superliga. Det er dog slut fra den 23. oktober, hvor OB’s hjemmebane skifter navn til EWII Park.

Adressen er fortsat Højstrupvej 7B, men navnet på facaden er et andet, når tusindvis af stribede fans fremover skal opleve fodbold i landets bedste række.

Ændringen kommer efter at den nuværende stadionsponsor, TREFOR, har skiftet navn til EWII, og markerer samtidig fortsættelsen på et snart syv år langt samarbejde mellem Odense Boldklub og stadionsponsoren.

Nyt navn – samme selskab
Navneændringen er et ønske fra energikoncernen om at forstærke de kommercielle aktiviteter, og tilgodeser samtidig det kommende krav fra myndighederne om navngivning af selskaber i energisektoren, hvor der ikke må være sammenfald. Således er EWII på forkant med udviklingen i branchen.

Administrerende direktør hos EWII, Knud Steen Larsen, glæder sig over både navneskifte og stadionsponsorat, der fejres med et større event i forbindelse med OB’s hjemmekamp mod FCK den 23. oktober.

- EWII er et stærkt navn, der ligesom det danske ord evig, udtrykker noget der består, og noget der rækker langt – i al fremtid, forklarer han.

Også hos Odense Boldklub ser man positivt på den nye hjemmebane og samarbejdet med EWII.

- EWII Park ligger godt i munden og afspejler meget af det OB står for – noget solidt og vedvarende. Som en af de ældste fodboldklubber i Danmark passer navnet stærkt til Striberne, så vi er glade for nu at have en hjemmebane, der også i navnet fortæller historien om klubben som noget, der er for altid, fortæller Jack Jørgensen, kommerciel chef i Odense Boldklub.

Officiel indvielse mod FCK
TREFOR Park bliver officielt til EWII Park den 23. oktober, hvor OB møder FCK i Odense. Inden kampen vil der være indvielse af den nye hjemmebane, hvor OB og EWII inviterer fynboerne til fodboldfest på stadion, der til anledningen være pakket ind i EWII’s farver og logo.


Skrevet af Andreas Bøttger