Log ind

Troels Bech stopper i OB - Ove Pedersen ny cheftræner

Nyt fra OB |30. september 2014 |

OB har besluttet at stoppe samarbejdet med Troels Bech efter den seneste periodes svingende resultater. Ove Pedersen er ansat som ny cheftræner frem til sommeren 2015.

En vanskelig start på efteråret 2014 har betydet, at OB har besluttet at stoppe samarbejdet med klubbens hidtidige cheftræner Troels Bech. Resultaterne i den første del af den nye sæson har ikke levet op til forventningerne, og derfor har sportsdirektør Jesper Hansen vurderet, at der skal nye kræfter til.

- Troels har ydet et stort arbejde i OB i en vanskelig tid, og det skylder vi ham en stor tak for. Siden han kom til klubben, har vi været igennem en stor tilpasning af økonomi og spillertrup, og det har naturligvis ikke gjort hans arbejde nemmere. I de seneste sæsoner har vi kæmpet i bunden af rækken, og sådan har vi også indledt den nye sæson. Det kræver et enormt stort arbejde og lægger et stort pres på både truppen og trænerteamet, og derfor har jeg vurderet, at vi har brug for nye kræfter og nye idéer for at komme på ret kurs igen, siger Jesper Hansen.

Valget er faldet på den rutinerede Ove Pedersen, der tiltræder på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2015.

- Ove er en meget erfaren træner, der har et stort indblik i Superligaen. Han vil komme til klubben med friske øjne og nye idéer, og jeg tror på, at han kan sørge for, at vi arbejder os fremad i tabellen. Der er gjort et rigtig godt forarbejde af Troels Bech, så Ove skal ikke ind og lave en masse om. Han skal arbejde videre med det, vores trænerteam har udviklet indtil nu. Ove har et godt taktisk blik samt evne til at sætte spillet op. Desuden er han en meget pragmatisk træner, der har vist et talent for at udnytte potentialet i en given trup, så jeg tror jeg, at han kan vende billedet, siger Jesper Hansen.

Ove Pedersen har tidligere stået i spidsen for klubber som AGF, FC Midtjylland og Esbjerg - og senest var han cheftræner i FC Vestsjælland fra 2011 til 2014.


Skrevet af Morten Skov

EmediateAd