Log ind

Truppen mod AGF

Alka Superliga |18. marts 2017 |
(Foto: Erik Kempf)

OB’s cheftræner Kent Nielsen har udtaget truppen til søndagens kamp mod AGF. Kampen er den sidste i grundspillet i Alka Superliga, og den afgør, hvilken slutspilspulje, OB kommer i, og hvor mange point vi tager med over.

 

Alle placeringer mellem 10 og 14 er i spil, og alle hold tager alle deres point med over i den fire-holds-pulje, der er næste step i den nye struktur i Alka Superliga. I fireholds-puljen mødes alle hold ude og hjemme, og de to bedste er fri af nedrykning og skal i stedet spille om muligheden for at komme i Europa League-playoff. De to dårligste i hver pulje skal spille playoff-kampe om at undgå nedrykning. Du kan få overblik over, hvordan slutspillet fungerer - og lege med de resultater du tror eller ønsker dig - på Alka Superliga-hjemmesiden, som du finder ved at klikke her.

Truppen til kampen mod AGF er med tre målmænd, da Sten Grytebust kom til skade i et hændeligt sammenstød under lørdagens træning på Ewii Park. Det betyder, at han er tvivlsom, og derfor er både Michael Falkesgaard og Oliver Christensen med i truppen, der samlet set består af:

 

Michael Falkesgaard
Kenneth Emil Petersen
Frederik Tingager
Ryan Johnson Laursen
Jeppe Tverskov
Joan Simun Edmundsson
Rasmus Jönsson
Rasmus Festersen
Casper Nielsen
Sten Grytebust
Jens Jakob Thomasen
Izunna Uzochukwu
Mikkel Desler
Jacob Barrett
Mathias Greve
Nana Welbeck
Oliver Lund
Anders K. Jacobsen
Oliver Christensen


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd