Log ind

U12 sejrede mod Jelling

Nyt fra U12 |27. september 2017 |

Golden League Platin – 2. runde
Søndag 24. september 10:00, Ådalen
OB – Jelling fS 4-2 (1-1)
8. min. 0-1 Jelling
18. min. 1-1 Lauge Carstensen (ass. Bertram Johansen)
32. min. 1-2 Jelling
36. min. 2-2 Elvar Örn Petersen (ass. William Mose)
38. min. 3-2 Nikolai Veilbæk (ass. Elvar Örn Petersen)
49. min. 4-2 Lauge Carstensen (ass. William Mose)

OB’s trup:
Janus Land, Abudi Mohamad, Bertram Johansen, Elvar Örn Petersen, Hjalte Christensen, Lauge Carstensen, Malek Dimachkié, Mikkel Søfeldt, Nikolai Andersen, William Kjersgaard, William Mose

Kampens forløb:
Kampen startede i et højt tempo, og det var tydeligt, at det var Jelling, der var kommet bedst ud af omklædningsrummet. OB-spillerne haltede efter i alle facetter af spillet, og det kostede blandt andet et tidligt mål til gæsterne, der allerede efter otte minutters spil bragte sig foran med 1-0. OB svarede igen ti minutter senere, og det gav et fornuftigt, men ikke særlig fortjent, udgangspunkt frem mod 2. halvleg.

Kort inde i 2. halvleg kom Jelling på 2-1 med et næsten identisk mål som deres første, hvor en OB-spiller snitter bolden videre op i nettaget efter et direkte frispark.

Derfra tog fanden ved OB’erne, og Elvar Örn Petersen fik med to flotte aktioner, først et mål og siden en assist, ledt OB kraftigt hen imod sejren. I kampens sidste minut afgjorde Lauge Carstensen kampen med sin scoring til 4-2.

Kommentar fra Nicolas Arvid Hedeman:
Jeg er ikke særlig tilfreds med det udtryk, vi går på banen med. Det bør ikke være et OB-hold værdigt. Vi kommer slet ikke ud af starthullerne, og det er Jelling, som får lov til at diktere slagets gang fra første fløjt. Ovenikøbet giver vi rigtig mange hjørnespark væk og begår det ene dumme frispark efter det andet, som gør, at vi aldrig rigtig får tag på kampen. Derfor giver jeg drengene en opsang i pausen, og vi kommer væsentlig bedre ud til 2. halvleg. Vi scorer nogle sindssyg flotte mål og udviser i det hele taget en langt større ærgerrighed, end det var tilfældet før pausen.

Jeg er rigtig lykkelig for de tre point. De luner på selvtillidskontoen. Men jeg håber også, at drengene har taget ved lære af den manglende indsats i begyndelsen af kampen. Hvor banalt det end lyder, så betyder det alverden, at vi også bare er i stand til at kæmpe for sagen, når forholdene ikke tillader os andet.

Næste weekend venter Brande, og de har tradition for at fighte en vis legemsdel ud af bukserne, så det bliver også nødvendigt for os, hvis vi skal tage sejren.


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd