Log ind

U12 tabte til tændt Svendborg-hold

Nyt fra U12 |11. september 2017 |

U12 Golden League
Søndag 10. september 10:30, Ådalen
OB U12 – Svendborg fB 1-4 (0-4)
4. min. 0-1
13. min. 0-2
19. min. 0-3
24. min. 0-4
33. min. 1-4 William Kjersgaard

OB’s trup:
Janus Land, Abudi Mohamad, William Kjersgaard, Lauge Carstensen, Hjalte Christensen, Elvar Örn Petersen, Nikolai Andersen, Mikkel Søfeldt, Bertram Johansen, Malek Dimachkié

Kampens forløb:
Der var noget, der minder om lokalopgør, da OB og Svendborg søndag stod overfor hinanden i Golden Leagues bedste U12-række. Det var sikkert inden kampen, at begge hold ville blive i den bedste pulje, så på den led var det en gratis kamp mellem de to hold.

Ved sidste uges uofficielle danmarksmesterskab blev OB nummer 4, mens Svendborg blev slået ud af BBB undervejs. Derfor var det en flok stribede spillere, der var favoritter, men det var ikke til at se på banen.

Svendborg kom blæsende fra start, og allerede efter fire minutters spil bragte gæsterne sig foran med 1-0.

De fortsatte presset, og det var det klart bedst spillende hold på banen. OB havde svært ved at skabe noget, og når striberne kom frem til Svendborg-målet, så var en stærkt spillende Svendborg-målmand i vejen. I den anden ende kunne angriberne sparke bolden i kassen – og så stod det 4-0 til gæsterne efter første halvleg.

En utilfreds OB-træner gav drengene en lille opsang i pausen efter en meget sløj første halvleg, og indstillingen hos de stribede drenge var da også blevet bedre efter pausen. Efter den dårlige første halvleg skulle der dog noget af en indsats til i anden halvleg, for at bestige 4-0-bjerget – og det var da også en for stor udfordring for de stribede drenge, der blot fik scoret en enkelt gang i anden halvleg og dermed tabte med 4-1 til Svendborg.

Kommentar fra Nicolas Arvid Hedeman:
Vi spillede en rigtig dårlig første halvleg, og det er jeg vildt utilfreds med. Drengene lignede nogle spillere, der var sikre på, at de havde vundet på forhånd, og det er ganske enkelt ikke godt nok. Derfor skal drengene se sig selv i øjnene, men det skal vi trænere også, fordi vi har jo åbenlyst ikke formået at sætte spillerne godt nok op til denne opgave. 


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd