Log ind

U13 sikrede sig to sejre i weekenden

Nyt fra U13 |27. september 2017 |

Træningskamp
Lørdag d. 23 september, København. 
FCK - OB 2-3 
19. min. 0-1 Markus Jensen
21. min. 0-2 Markus Jensen
27. min. 1-2 Ukendt
57. min. 1-3 Isak Voss Jørgensen (Morud IF)
71. min. 2-3 Ukendt 

Truppen:
Emil Rygaard, Lucas Dyrelund, Sami Chawk, Victor Østergreen, Hjalte Hemmingsen, Malthe Lorentzen, Theo Hansen, Markus Jensen, Magne Clement, Albert Kotsis, Marcus McCoy, Lauritz Dauerhøj, Daniel Hurwitz (Dalum IF), Nikolaj Miller (Dalum IF) og Isak Voss Jørgensen (Morud IF)

U13 Liga 1
Søndag d. 24 september, Morud.
Morud IF - OB 1-8
14. min. 0-1 Theo Hansen
25. min. 0-2 Elias Hansborg
28. min. 0-3 Oskar Bentzen
36. min. 0-4 Elias Hansborg
45. min. 0-5 Markus Jensen
47. min. 0-6 Elias Hansborg
50. min. 1-6 Isak Voss Jørgensen
53. min. 1-7 Albert Kotsis
56. min. 1-8 Markus Jensen

Truppen:
Emil Rygaard, Lucas Dyrelund, Victor Østergreen, Hjalte Hemmingsen, Theo Hansen, Elias Hansborg, Markus Jensen, Oskar Bentzen, Albert Kotsis, Marcus McCoy og Lauritz Dauerhøj.

Kampenes forløb:
Lørdag mødte OB’s U13-drenge FCK på Peter Bangs Vej. Der ventede en svær opgave, da FCK drengene som altid ville yde god modstand til striberne.

Kampen blev spillet i højt tempo, hvor begge hold var parat til at ofre alt. Efter 19 minutter får Markus Jensen tilkendt et straffespark efter nogle gode udfordringer, og han bragte selv striberne i front fra pletten.

Kort efter udbyggede OB føringen til 2-0 ved selvsamme Markus Jensen. Denne gang dog efter et kontrolleret og flot spillet angreb fra de stribede OB-drenge. Som kampen skred frem satte FCK sig mere og mere på kampen, og efter 27 minutters spil fik de reduceret på en standardsituation.

Selvom FCK fortsat var spildominerende og pressede på for en udligning, så ville Isak Voss Jørgensen det anderledes, da han efter 57 minutter løb fra alt og alle og udplacerede en chanceløs keeper. Og så var det uden betydning, at FCK fik reduceret til 2-3 i kampens sidste minutter.

Søndag mødte OB-drengene så Morud IF på VVS Fyn Arena i Morud. Det var en noget anderledes opgave for de unge striber. Rammen omkring kampen var anderledes og modstanden ligeledes. Til gengæld var det et glædeligt gensyn med vores venner fra Morud IF, og Isak Voss Jørgensen der lørdag spillede med for OB var søndag modstander, da han spillede for sit sødvanlige hold i Morud.
Kampen var fra start med OB dominans, men hjemmeholdet forsvarede sig godt og fik lukket fint af. Efter 14 minutter fik Theo Hansen åbnet op for sluserne, og herfra var det stort set kun et spørgsmål om, hvor stor sejren til OB ville ende med at blive. OB rullede mange angreb ned mod Moruds mål, og syv af gangene blev det altså til stribet mål. Til trods for at Isak Voss Jørgensen fra Morud IF flot reducerede til 1-6 med 10 minutter igen, så var kampen afgjort.

Kommentar fra Niklas Vincentz:
Efter en hård weekend med kamp både lørdag og søndag, kan vi glæde os over to sejre. De to kampe er meget svære sammenligne.

I København vidste vi på forhånd, at det blev en svær kamp - lad mig skynde mig at sige at det også blev sådan. Helt overordnet var vi et niveau under københavnerne, men drengene gav den gas og viste vores værdier frem på fornemste vis. Samtidig viste vi både kynisme og effektivitet. Så udover vi var glade for sejren, så fik vi også en løftet pegefinger, da vi må erkende, vi halter en smule efter hovedstadsklubben.
Morud-kampen var meget anderledes. Vi var store favoritter, og tog egentlig det ansvar der ligger i det. Vi spillede en fornuftig kamp på bolden, og frem for alt var vi farlige i 1v1 situationerne. Kampen var aldrig rigtig god, men vi fik de tre point og havde en rigtig god oplevelse i Morud.


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd