Log ind

U13 slog AaB med tenniscifre

Nyt fra U13 |28. juli 2017 |

Træningskamp, Vildbjerg Idræts- og Sportscenter
Torsdag 27. juli 2017, 12:00
OB U13 – AaB 6-4 (3-3)
3. min. 1-0 Markus Jensen, assist Daniel Hurwitz
5. min. 1-1 AaB
15. min. 2-1 Daniel Hurwitz, assist Markus Jensen
19. min. 2-2 AaB
21. min. 3-2 Breki Holm, assist Victor Østergreen
23. min. 3-3 AaB
45. min. 4-3 Elias Hansborg, assist Markus Jensen
48. min. 5-3 Sami Chawk, assist Malthe Lorentzen
57. min. 6-3 Markus Jensen, assist Hjalte Hemmingsen
71. min. 6-4 AaB

OBs trup:
Emil Andersen, Lucas Dyrelund, Sami Chawk, Victor Østergreen, Hjalte Hemmingsen, Malthe Lorentzen, Elias Hansborg, Markus Jensen, Daniel Hurwitz , Magne Clement, Oskar Bentzen, Albert Kotsis, Marcus McCoy, Lauritz Dauerhøj

Kampens forløb:
Der var underholdning fra første fløjt, da OB og AaBs U13-drenge tørnede sammen i Vildbjerg torsdag middag. Begge hold var offensivt indstillede, og allerede efter tre minutters spil bragte OB-drengene sig foran.

Føringen varede desværre kun kortvarigt, da aalborgenserne udlignede føringen bare to minutter efter. Målshowet fortsatte derudaf, og efter 23 minutters spil var stillingen 3-3 i en kamp, hvor begge holds primær fokus var at komme frem og få bolden i kassen. Det kostede i forsvarsdelen for begge hold, men det gjorde det ganske seværdigt for tilskuerne på bane 5 i Vildbjerg.
Som første halvleg skred frem, så fik AaB tilkæmpet sig mest boldbesiddelse, men boldbesiddelsen blev ikke vekslet til et chanceovertag, så det var ganske retfærdigt, at stillingen ved pausen var 3-3.

Anden halvleg bliver med OB som det spilstyrende hold i de første 25 minutter, hvor striberne reelt set lukker kampen, da de kommer foran med 6-3. Striberne havde fokus på intensiteten i presset og boldomgangen i egne rækker. Herudover formåede OB-drengene at lave nogle gode gennembrud, der førte til de tre scoringer, inden AaB i de sidste minutter af opgøret fik reduceret på et straffespark.


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd