Log ind

U13 storsejrede ude mod Vejle

Nyt fra U13 |17. september 2017 |

U13 Ligaen
Lørdag d. 16. september
Vejle Boldklub - OB 1-9 (0-7)
6. min. 0-1 Hjalte Hemmingsen
13. min. 0-2 Malthe Lorentzen
14. min. 0-3 Oskar Bentzen
17. min. 0-4 Oskar Bentzen
19. min. 0-5 Magne Clement
25. min. 0-6 Magne Clement
26. min. 0-7 Sami Chawk
46. min. 0.8 Elias Hansborg
55. min. 1-8 Selvmål
58. min. 1-9 Sami Chawk

OB’s trup:
Emil Rygaard, Sami Chawk, Victor Østergreen, Hjalte Hemmingsen, Malthe Lorentzen, Theo Hansen, Elias Hansborg, Magne Clement, Oskar Bentzen, Albert Kotsis og Lauritz Dauerhøj.

Kampens forløb
U13-drengene var lørdag formiddag en tur i VB Parken, hvor Vejle var modstanderen. Banen var tung og våd efter de seneste dages store mængder regnvand, så der var ikke lagt op til smukt og poleret fodbold fra de to mandskaber.

I stedet var det duellerne og det direkte spil, der ville blive udslagsgivende i lørdagens opgør. Her var OB langt skarpere end hjemmeholdet fra første fløjt, og i de første 30 minutter var det ganske enkelt spil til et mål. Den vejlensiske målmand var sendt på overarbejde, når det kom til at hente bolden ud af nettet, således var striberne foran med hele 7-0 efter første halvleg, hvor de væltede i chancer.

Den flotte første halvleg gjorde, at striberne virkede uoplagte i anden halvleg, hvor spillet ikke flød på samme måde, og de unge striber fik ikke skabt i nærheden af ligeså mange chancer i de sidste 30 minutter. Vejle fik mere momentum, og i en noget mere jævnbyrdig anden halvleg blev til et par OB-kasse og en enkelt fra hjemmeholdet, så kampen endte med overbevisende 9-1 til OB.

Kommentar fra Niklas Vincentz:
Vi er rigtig godt tilfredse med vores første halvleg. Under nogle vanskelige forhold formår vi at indstille os rigtigt, hvilket betød, vi måtte spille en smule mere direkte og investere flere kræfter i vores pres. Drengene tog initiativet og afgjorde kampen efter de første 30 minutter. Desværre tog vi succesen på forskud, og vores anden halvleg er alt andet end tilfredsstillende. Det var ikke et OB hold værdigt. Selvom vi spiller en god halvleg, så skal vi simpelthen kunne følge op på det, ved også at spille en god anden halvleg.  Når det er sagt, er vi meget glade for en sejr på 9-1 i Vejle og endnu tre point på kontoen.

Næste kamp:
Søndag 24. september 13:00; Morud IF - OB


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd