Log ind

U13 vandt stort over Vinding

Nyt fra U13 |11. september 2017 |

U13 Ligaen
Søndag 10. september 12:00, Ådalen
OB U13 – Vinding SF 7-0 (3-0)
20. min. 1-0 Elias Hansborg
21. min. 2-0 Elias Hansborg
30. min. 3-0 Elias Hansborg
35. min. 4-0 Malthe Lorentzen
36. min. 5-0 Elias Hansborg
48. min. 6-0 Oskar Bentzen
52. min. 7-0 Sami Chawk 

OB’s trup:
Emil Rygaard, Sami Chawk, Victor Østergreen, Theo Hansen, Markus Jensen, Magne Clement, Albert Kotsis, Marcos McCoy, Malthe Lorentzen, Elias Hansborg, Oskar Bentzen.

Kampens forløb:
Søndag middag var Vinding en tur i Ådalen, hvor de skulle spille imod OB’s U13-drenge, der inden kampen havde hentet maksimumpoint i den igangværende sæson. Gæsterne fra Vinding havde blot hentet et enkelt point i sæsonen, men sæsonens største nederlag havde været på to mål. Derfor var ikke på forhånd givet, at det ville blive en kamp, hvor OB ville splitte modstanderen ad, selvom de pointmæssigt var langt foran søndagens gæster inden kampstart.

I de første 20 minutter havde OB-drengene da også svært ved at åbne op for hjemmeholdets defensiv, og angrebene blev som oftest ødelagt af en uprovokeret fejl fra OB i opbygningsspillet.

Derfor var der da også højlydt jubel i Ådalen, da striberne korrekt blev tilkendt et straffespark efter 20 minutters spil. Elias Hansborg gik til bolden og scorede sikkert til 1-0. Det var starten på en god afslutning af første halvleg for OB – og især for Elias Hansborg.

Bare minuttet efter var han igen på pletten, og i første halvlegs sidste minut scorede han til 3-0, og hattricket var en realitet.

OB gik ud til anden halvleg med én mission: Kampen skulle lukkes hurtigst muligt. Det var spillet klar på, og fem minutter inde i anden halvleg blev det 4-0 ved Malthe Lorentzen, inden Elias Hansborg med sin fjerde scoring i opgøret gjorde det til 5-0.

OB dominerede fortsat, og i anden halvleg var det kun et spørgsmål om, hvor stor sejren til OB skulle være. Der blev lavet yderligere et par mål, og så blev det 7-0 til OB-drengene, der topper rækken med fem sejre i fem kampe og en målscore på imponerende 28-6.

Kommentar fra Niklas Vincentz:
En lidt sløj start på kampen fra vores side, hvor vi havde svært ved at skabe de helt store chancer. Vi får så scoret tre glimrende mål lige inden pausen, og så var opgøret ret beset afgjort, og det var kun et spørgsmål om, hvor stor sejren ville blive.

Næste kamp:
Lørdag 16. september klokken 10:00; Vejle – OB, VB-Parken


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd